[]

2001 model Fiat Palio

Nasıl bilirsiniz bu arabayı? Tecrübelerinizi ve fikirlerinizi paylaşır mısınız?

Tüpsüz,
140bin km'de,
0 olarak alındığından beri tek kişi(bayan) tarafından kullanılmış,
tek kazası sol ön tarafından bir köpeğe çarpmak olan,
bütün bakımları, arızaları kendi servisine yaptırılan bir Fiat Palio'nun fiyatı ne olmalıdır? En fazla kaç bin lira verilmelidir?


Bayan kullanacak bu arabayı yine. Ve alacak olanın da ilk arabası olacak.

 
o araba özelinde bilmem ama palio hoş arabadır. fare gibidir. 2001-2008 yılları arası kullandık. tutumlu sayılır. bagajı ufaktı yanlız zaten ondan sattık. yoksa bırakmazdım.


  • doxanikee  (30.11.12 23:19:21) 
"iyi bilirdik...." diyesim geldi sadece.


  • barut  (30.11.12 23:28:15) 
aynen bu araba benim de ilk arabam olmuştu. hala kullanıyorum. şu anki piyasası ne kadardır bilmiyorum ama ben hala çok severek kullanıyorum. en uzun yol olarak istanbul-bodrum gidip geldim, çok da yormadı. divit'in dediği gibi 100'ü geçince ilk başlarda sapıtsa da biraz zorlayınca bir süre sonra açılıyor motor ama 160'ın üzerine kesinlikle çıkamadık. o da lazım olduğundan değil ama arabanın limitini görmek için denendi birkaç defa.

benim pek araba teknik özellikleriyle haşır neşirliğim yok, alırken etrafımda bu işten anlayanlar acemiliğin atılması ve şehir içinde kullanım için biçilmiş kaftan olduğunu söylemişlerdi. ben de genel olarak çok memnunum kendisinden, bir sorununu görmedim şimdiye kadar.
  • orange coffee  (30.11.12 23:50:01 ~ 23:51:17) 
Sorunlarından bahsedersek, frenlerin dandik olması herkesçe bilinir ama bir ay kadar kullanan biri olarak şehir içinde olması gereken hızlarla gidersen sorun yaratmaz görüşündeyim 50-90 km arasında önüme çıkanlara karşı yeterli hızda tepki gösteriyordu. çok hafif olması nedeniyle en ufak şeyde hoplayıp zıplamaya dengesini bozmaya müsait o yüzden 100ün üzerine çıkmama taraftarıyım ufak bir tümseğe çukura denk gelsen sıkıntı açar gibi ciddiyim. valiz falan kullanıyorsan arka koltukta taşırsın. bunların haricinde fiyatına göre gayet iyi bir araç yahu ben çok sevmiştim.


  • taqster  (01.12.12 00:15:12) 
www.youtube.com

burada detaylı incelemesi var.
  • olurnedenolmasin  (01.12.12 11:26:23) 
aynından şu an kullanıyorum. fakat tüplü. 132000de benimki.2 yıl önce 10bine aldım.şimdi 11bine satarım. sende tüplü tecih edersen daha iyi olur kanımca.tüpsüz de fiyat 1000-2000 arası düşük olmalı.


  • martimge  (01.12.12 13:10:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.