[]

Kargo Teslimatı? (MNG Kargo)

merhabalar,

dün mng kargodan bana bir paket gelmiş.saat 13:00e kadar evdeydim. akşam eve geldiğimde kapıya not yapıştırıp gitmişler. bir baktım ki 11:30 gelmişler de beni bulamamışlar. dediğim gibi 13:00'e kadar evdeydim. az önce şubeyi arayıp tekrar getirmelerini rica ettim. bana çarşamba gününden beri 2 kere geldiklerini her defasında evde olmadığımı söylediler. çarşamba günü bütün gün evdeydim. büyük ihtimal yalan söylüyorlar. sorgulama yaptım paket daha dün ellerine gelmiş. tekrar aradım şubeyi. yok efendim yönetmelik gereği sadece bir kere çıkılıyormuş. bugün yada yarın ürünü almazsam gönderene geri postalanırmış falan.

acayip sinir oldum. gidip kendim alabilirim çok sorun değil. yürüyerek 20-25 dklık mesafe. öncelikle nota daha erken saatte geldiklerini belirtmişler. bu birinci yalan. sonra telefonda 2 kere geldik dediler bu ikinci yalan. sonra yönetmelik gereği 1 kere çıkabiliyoruz diyor. daha önce 2 kere geldik dediği için buda yalan gibi geliyor.

ne yapmalı ne etmeli?

 
gidip şubelerinden al.
bi dahaki sefere başka bi kargo şirketini tercih edersiniz.

  • durdenist  (30.11.12 13:20:23) 
sikayetimvar.com'a yazmali.

sikayetimvar.com'un screenshot'u ile birlikte, bolge mudurlugune e-mail atmali.
  • compadrito  (30.11.12 13:21:09 ~ 13:21:51) 
  • compadrito  (30.11.12 13:31:06) 
şube ismi ve mümkünse konuştuğun kişilerin ismiyle birlikte direk mng kargo müşteri hizmetlerini arayıp şikayet et. muhtemelen özür dileyip yeniden evine göndertirler, bunu yapmıyorlarsa kendin alıp şikayet sitelerine yazmaktan başka yapacak şey yok.


  • slackerbitch  (30.11.12 14:16:39) 
gidip kendim aldım artık. hediye bir üründü gelen. yoksa uğraşırdım biraz daha. neyse şikayetimvar.com'a yazdım ama bi sonuç çıkacağını sanmıyorum. çünkü haklarında 1787 tane şikayet var. bu güne kadar bişey değişmediğine göre bundan sonra da değişmez sanırım.


  • arşivci  (30.11.12 15:21:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.