[]

rüya gördüm, hayır edin dostlar

selamlar güzel insanlar,

garip bi rüya gördüm, yorumlasanıza bi.

---
kampüste otobüs durakları gibi şeyler varmış. pirizleri varmış. yanında uzun kablolu mikrofonlar. fişi prizee taktığın gibi mikrofonu kullanıp radyo programı sunar gibi konuşup şarkı söylüyormuşsun. ben de hergün üç beş dk orada şarkı söylüyormuşum. bi de fişin yanında eski tip bi radyo varmış. arada bi radyoyu açıp banttan gerçek şarkılar dinletiyormuşum.

sesim çok kötüdür, beceremem şarkı söylemeyi. youtube koysam videolarımı ajdardan daha ünlü olurum! bu sebeple bi korku sarıyor beni, ya tutuklarlarsa diye. kamuya eziyet falan filan gibi bi suçla. bi de zaten okulun radyosu varmış. okulun radyosu varken senin ne haddine diyecekler diye.

teee lisedeki hademe amcayı görüyorum sonra. bilge gibi bi adam, bana akıl veriyor. terlikle söylesen ya şarkılarını diyor. artık polisler insanları kullandıkları ayakkabılardan tespit ediyormuş. fotoğraflayıp, ölçüp, yere uyguladığı basıncı, vücut ağırlığını falan çıkarıyormuş. bayağı bi şey anlattı, mantıklı da geldi(!). suçluları öyle yakalıyorlarmış. ama terlik olunca sistem çalışmıyormuş. mikrofonda parmak izim var dedim, hep radyoya falan da dokundum dedim. bi şey olmaz dert etme dedi, terlik iyidir.
-------
otobüs duraklarında neden mikrofon var uzun kablolu falan. herkes özgürce kullansın diye yapılsın, kullanınca niye suçluluk hissdediyorum ben? kendi kendime topluma zarar verdiğimi mi düşünüyorum? bilinç altımda yatan bu mu?

 
mayalar.


  • vedatchilipeppers  (30.11.12 09:54:29) 
fazla csi izlemişsin :P
gizli bişeylerinin açığa çıkmasından endişe ediyo olabilirsin şu ayak izi, tutuklanma, yakalanma hissi
diğeri de normal (mikrofon şarkı kısmı) hem sesini duyurmak istiyorsun hem yargılardan çekiniyorsun filan gibi geldi bana bu kadar uzaktan :)
  • kediebesi  (30.11.12 10:01:14 ~ 10:39:27) 
Aslında içten içe şu sıralar seni sevindiren bir şey var ama farkında olmadan kendini bastırıyorsun. Kendine karşı çok acımasız davranıyorsun. Sesim çok kötüdür diyerek bile bunu ortaya çıkarıyorsun bir şekilde çünkü aslında kimse duymadığı zaman şarkı söylesen bu seni rahatlatacak belki ama kimse duymasa bile kendinden çekiniyorsun. Bence eski bir radyo olması da bunun çok küçük yaşlardan itibaren böyle olduğunu gösteriyor. Kendine biraz şans ver her konuda, şu sıralar tek düşmanın kendin, azıcık kendini sorgulamayı bırak ve zevk almaya bak. (günlük burç yorumu gibi oldu ama cidden öyle düşünüyorum.)


  • Hallerlale  (30.11.12 10:53:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.