[]

2000-3000 tl yi

geçmeyecek şekilde interrail vs tarzı ya da öyle olmasa bile sadece bir ülkeye gidip ama adam akıllı gezip görmek şeklinde bir şeyler yapılabilir mi?

nasıl yapılır nereye gidilir?


 
balkanlar çok ucuz. hırvatistan, sırbistan, bosna, karadağ. o parayla buralarda çok güzel 1-2 hafta geçirilebilir.


  • nesilsiz  (29.11.12 21:21:34) 
ne balkanlari la al pgs den biletini gidis donus roma ya misal, floransa, piza vs gez 2 gun snore ordan ryanair le fransa ya gec paris te kal 2 3 gun louvre u gez, eifel e cik vs, zamanin varsa oradan baska bir ulkeye bile ucabilirsin bu dediklerimi totalde ucak bleti haric 500 euro ya halletmistim.


  • rentts  (29.11.12 21:25:24) 
aynısını ben de soracaktım bu aralar. öğrenciyim, 2000 tl civarı yurtdışı maksatlı en iyi şekilde nasıl değerlendirilir şeklinde. balkanlardan 1 ülkeye gidip uzunca tatil yapmaktansa, şöyle birkaç ülkeyi(avrupa) adam akıllı gezebilme imkanı olabilir mi acep?


  • royal  (29.11.12 21:26:54 ~ 21:27:48) 
@rentts fotosentez yaptın herhalde o süre içersinde? şaka bi yana bu konu hakkında hiç bi fikrim yok ama. istediğim şey sadece görmüş olmak değil misal imkanlar dahilinde gittiğim yerde nereler gezilir görülür, ne yenir ne içilirse yapabildiğimi yapmak istiyorum. yani parise gidip eyfel kulesinin önünde fotoğraf çekilip gelmek tatmin etmez beni.


  • nedensizce  (29.11.12 21:28:21) 
@nedensizce
eger yemek icmek istyosan o paraya anca iste dedikleri gibi hirvatistana falan gidersin. benim amacim olabildiince cok yer gezip gorup tanimakti. gittigim her yerde tarihi yerlere muzelere vs ye gittim. parayi yemeye harciyacagima rehberli turlara harcadim bana sehrin tarihini de gezilip gorulecek yerlerini de anlattilar.

  • rentts  (29.11.12 21:46:18) 
ucuz uçak biletleri ayarlarsan, hostellerde kalırsan, interrail bileti almayıp otobüsle dolaşabilirsin(bkz: orangeways).Rotayı ona göre ayarlarsan 15-20 gün rahat gezersin.


  • solenkol  (29.11.12 22:37:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.