[]

Yurtdışına Çıkmanın Ucuz Alternatifi

Şimdi biliyorsunuz ki Avrupa içi uçuşlar vs. çok ucuzken Türkiye'den Avrupa'ya olan bütün uçuşların fiyatları pahalı oluyor. Yurtdışına çıkmanın ucuz bir alternatifi yok mu? Hani bi kere çıktıktan sonra Avrupa'nın her yerine çok para vermeden gitmek varken, deli gibi para dökmek istemiyorum.

Edit: Avrupa'dan bahsediyoruz sadece burada.


 
interrail mevzusunu araştırabilirsin çok ülke gezmek istiyorsan.


  • gokriver  (27.11.12 17:43:15) 
yunanistan bulgaristan gibi yakın memleketlerden ucuz uçak varsa oraya otobüsle gidilmeli oradan geçilebilir.


  • jedilance  (27.11.12 17:53:03) 
artvin'den batum'a 1 liraya geçebiliyormuşsun diye duymuştum, doğu avrupa neticede...


  • neseranni  (27.11.12 17:58:30) 
pahalı derken? önceden planlama yaparsanız çok ucuza bilet bulursunuz, sonra araba kiralayıp dolaşabilirsiniz. mesela belçikaya gitseniz paris 3 saat amsterdam, düsseldorf, köln 2şer saat uzaklıkta.


  • spankenstein  (27.11.12 19:57:55) 
eğer çok önceden alırsanız kışın easyjet, yazın da thomas cook ve türevlerinin uçuşları ucuz oluyor. pegasus da çok önceden alınırsa normal fiyatlı.


  • slackerbitch  (27.11.12 22:47:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.