[]

Mail Atan Kişiyi Komple Engellemek

İstiyorum ki adamın attığı mailler hiç gelmesin bana. Download bile etmesin Outlook, hiç görünmesin. O derece tiksindim adamdan lan. bir insan her gün 50 mb forward mail atar mı yahu?

Microsoft Office Outlook 2007 kullanıyorum, adamın maili haliyle belli. Nasıl olur da olur? Engellenenler listesine ekle demeyin zira o zaman da download ediliyor mailler. Ben hiç inmesin istiyorum.


 
Filtre ayarlayip, serverdan kontrol ederken silmesini isteyebilirsin. Hic indirmeden siler o zaman.


  • tcp0203  (23.12.08 22:18:53) 
Bunun daha kolay yolu yok mu yahu? anneye anlatır gibi...


  • teritori  (23.12.08 22:36:56) 
mail hizmeti aldığın yere söylersen -belki- yardımcı olurlar. ikna etme yöntemi olarak "hem sizde de boşu boşuna trafik oluşturuyor he?" tercih sebebidir. ayrıca hangi firma +50MB attach kotası veriyor yahu merak ettim.


  • birberberbirberberebreberber  (23.12.08 22:38:06) 
hosting kontrol panelinden yapabilirsiniz. tabii erisiminiz varsa.


  • trimpot  (23.12.08 22:41:54) 
gün gelir önemli bir mail atar, noolur noolmaz yapma etme derim ben


  • zubundy  (23.12.08 22:50:36) 
@zubundy: çnemli bir şey olduğunda diğer mail adreslerime de gönderiyor.
anlaşıldı biz bu adamı dövecez, öyle göndermemesini sağlayacağız. arkadaş 60 yaşında boş beleş adamla uğraşmak ne kadar zormuş ya!

  • teritori  (23.12.08 23:13:53) 
aklıma bir yöntem geldi aslında ama yazsam mı emin olamadım. fake bi mail adresi alsanız, kendi isminizin falan geçtiği öyle çok fake oldugu belli olmayan. sonra bu adama o mailimde sorun çıktı bundan sonra bu maili kullanacağım, diğer adresi silin bunu ekleyin deseniz çok mu saçma olur ki? sonra da o verdiğiniz maile sonsuza kadar girmezsiniz.


  • light beam  (24.12.08 09:53:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.