[]

Spor bot ?

Malum kış mevsimindeyiz, spor ayakkabılar su geçiriyor.. Ayakları üşütüp çiş ettiriyor, mecburen bot giyiyoruz. Şimdi şunu merak ediyorum. Nike, adidas gibi markaların erkek için su geçirmez, bot tarzı ayağı sıcak tutan aynı zamanda şık ayakkabıları var mıdır ? Varsa modelini ve ortalama olarak kaç ytl civarında olduğunu söylerseniz çok bahtiyar olurum..




 
internette adidas/nike botlar mevcut ancak "şık"lık göreceli bir kavram, kendin bakıp karar vermelisin...
İlk çıkan sonuçlar:
www.spormarketim.com
www.spormarketim.com
  • late viper  (23.12.08 11:26:42 ~ 11:28:51) 
Nike ya da Adidas tavsiyesi istemissiniz ama affiniza siginarak sunlara bir bakmanizi isterim: www.adrenalin.com.tr


  • trimpot  (23.12.08 11:32:17) 
Teşekkür ederim.. Aslında nike adidas şart değil.. Yani spor olsun, ayakta kaba durmasın benim için kafi.


  • joehigashi  (23.12.08 11:35:08) 
Timberland markayı tavsiye ederim. Yağmur çamur dinlemiyor ve kolay deforme olmuyor, uzun süre kullanabiliyorsun.


  • tekosin  (23.12.08 11:37:00) 
adidasın goretex leri var çok şık bende kullanıyorum bi problem çıkmadı henüz.


  • madrigal  (23.12.08 11:54:24) 
Açıkcası öyle çok şık ve zarif ayakkabısı yok. Zaten bot dediğin biraz kaba saba oluyor. Ama Adidas'ın Roona modeline bak derim. Düz ve yarım boğaz iki modeli var. Öyle çok kara kışa dayanıklı olmasa da, kışı geçirebilecek rahat bir ayakkabı. Fiyatı da 130ytl civarında


  • sheba and the albino girls  (23.12.08 12:11:44) 
@trimpot'u destekliyor ek olarak merrell'a da bakmanı tavsiye ediyorum. ne adidas ne nike'ın bot konusunda uzmanlaşmış dağcılık malzeme üreticileriyle kapışabileceğini sanmıyorum. bu ismi geçen markalar dışındaki malzeme üreticilerini de işin içine koymak lazım tabi. mesela lafuma'nın vibram taban, goretex kumaş botları hem camel hem de adidas ve nike'tan daha ucuz oluyor incelendiğinde. ben alırken araştırmış ve öyle görüp almıştım en azından.


  • o ben degilim  (23.12.08 12:26:25) 
timberland tavsiye etmem,
aslında şöyle demek lazım klasik tarz tabanlı bot alma

ortopedik tabanlı almaya dikkat et uzun süreli kullanımda çok yoruyor yoksa

lafuma oaklye salewa sevdiğim markalar nette bolbol bulabilirsin
  • demlikposet  (23.12.08 12:52:06) 
valla almanya da real market vardı 15€' ya cok güzel markasız bot aldım.rahat,su gecirmıyor,sıcak tutuyor bilmıyorum türkiye'de ki real marketlerde varmıdır.


  • imparatorolmayikolaymisandin  (23.12.08 13:47:13 ~ 13:47:45) 
ne alırsanız alın, kullanılan malzemenin goretex olmasına dikkat edin.
goretex olmayanlar ya su geçirir, ya da hem su hem de hava geçirmez, ki bu da sağlıksızdır, üstelik koku yapar.

nike, adidas, merrel, ya da diğer outdoor markalarına bakabilirsiniz, fakat hem su geçirmeyen hem de şık bir şey arıyorsanız en uygunu camel olabilir.
camel'in goretex kumaş kullandığı her tür ayakkabısı var, hatta takım elbise altına giyilen ayakkabılara bile goretex koymuşlardı, ama fiyatları 200'den başlıyordu.
  • flyalone  (23.12.08 16:47:26) 
salomon'un süper botları var. indirime girdi sanıyorum. kar yağmur geçirmez, hafif, inanılmaz dayanıklı. spor duruyorlar ama benim eşim her türlü pantalonla giyior (takım elbide değil yahu). @demlikpoşet'de demiş, lafuma'lar da çok güzel, bir tane gri-siyah gördüm, geçen sezonun, dağcılık yelken vs malzemeri satan bi dükkanda (kızıltoprak, marmaris büfe arkası). fiyatına bakmadım, ama çok güzldi, erkek olsam kesin alırdım.


  • zkurmus  (23.12.08 16:49:23) 
camel active'in karakoy'de outlet'i var.rihtima yakin, katli otoparkin ordaki namli'nin karsisinda. kucuk bir magaza ama magaza fiyatinin yarisina kadar inebiliyor fiyatlar. bot dedigin outdoor markasi olmalidir ve agirligina dikkat etmeni oneririm ek olarak, uzerinde yazar genelde. orta agirligi gecmemeli ve yururken nisbinen esneyebilmelidir rahatlik babinda. cesit olsun, ben de marka olarak columbia diyeyim.


  • pyro clustic flow  (23.12.08 17:50:51) 
patagonia'ları da araştırabilirsiniz, amariga'dan uygun fiyata getirtmeniz mümkün. huckleberry, finn gibi modelleri fena değil.


  • boshi  (23.12.08 18:22:34) 
salomon salomon salomon diyorum. dunyanın en rahat ayakkabısı bence.


  • likeinme  (23.12.08 20:06:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.