[]

yurtdışından master için danışmanlık şirketleri?

yurtdışından master için danışmanlık?
3. sınıftayım makina müh'de. yurtdışında yl yapmak istiyorum fakat nasıl bir yol izlemem gerektiğini bilmiyorum. hollanda olabilir, finlandiya, ispanya, almanya olabilir. şimdiden bir hedef belirleyip mesela almanyayı hedeflediysem almanca kursuna başlayayım diyorum 1.5 sene de bi seviyeye gelirim diyorum. aynısı ispanyolca için de geçerli. bu yüzden fellik fellik bilgi toplamaya çalışıyorum fakat

benim güzide okulumun gereksiz hocalarından bi hayır geleceği yok o yüzden diyorum ki bu eğitim danışmanlığı yapan kuruluşlar oluyor ya hani şu istiklal caddesindeki binaların üst katlarında olanlar, işte onlar yardımcı olabilir mi?

napayım ben nasıl bir yol izleyeyim?

 
evet, vizesinden okul seçimine kadar çok yardımcı oluyorlar. ama bu tür kuruluşlarda belli başlı birkaç okulu önerip durma problemi oluyor. o yüzden iş okul seçimi aşamasına gelince mutlaka kendi araştırmanızı da yapın, illa onların tavsiye ettiği okullara gitmek zorunda değilsiniz, yine de başvurunuzu yaparlar.

ingiltere için british education bureau önerebilirdim ama diğerlerini bilemiyorum. akare gibi eğitim fuarları oluyor bir de.
  • slackerbitch  (25.11.12 19:36:56 ~ 19:37:58) 
internette mezunusa.com'un benzeri forumlar vardir mutlaka. onlari bul ve uye olup sorular sor. gecmiste sorulmus sorulari ve cevaplarini oku. en saglam bilgiyi oradan alirsin.

belki surda bisey vardir:

(bkz: yurtdışında yüksek lisans yapmak)
(bkz: rusya'da yüksek lisans yapmak)

sunlar da cerez olarak:

(bkz: yüksek yüksek lisanslara başvurmasınlar)
(bkz: yüksek yüksek lisanslara tez vermesinler)
(bkz: yüksek lisans tezine kola dökmek)
(bkz: yüksek lisans düzeyinde bir beyinsizlik)
  • compadrito  (25.11.12 19:40:47 ~ 19:51:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.