[]

Ipad icin Stylus

Selam teknoloji canavarlari,
Ozellikle yazi yazmak icin stylus bakiyorum ama ince uclu stylus bulamadim.
Kullandiginiz ve tavsiye edebileceginiz styluslar var mi?
Bir de su videodaki youtu.be gibi bisey yok mu piyasada?

 
Targus hem stylus hem kılıf satıyor ama arasıgınız seymi bilemem


  • Sskywalkeremre  (24.11.12 23:11:21) 
Videodaki kalem ipadin şarj yuvasına takılan konnektörü saysesinde ince ve çok kaliteli yazı yazabiliyor ama aşırı pahalı. Aşağıda benzerini 310 liraya satan bir internet kullanıcısının ilanı var. Yurtdışı fiyatı da yine o civarda. Ben Alupen aldım ama kalem hem ağır hem de çok kalın. İnce yazmaya da pek müsait değil.

(git:forum.donanimhaber.com )
  • susel  (24.11.12 23:18:57) 
ben kırk liraya aldım bi tane markasını unuttum ama o fiyat bandındakiler bile iş görüyor: bunun ince olması çok güzelmiş gerçekten ama fiyatı çok pahalı bi de wacomun bamboo penleri var onlara da iyi diyorlar ama ortalama bir şey istiyorsan kırk liradan fazla verme derim


  • ekaterina  (24.11.12 23:23:36) 
ben bu olayı araştırdım bu kalemler çok iyiymiş, şimdi çok ince uçlu stylus alsan bile asıl problem eli ekranın üstüne koymak, koymadan düzgün bir şekilde yazamıyorsun çünkü bu kalemler kendi alıcısını kullandığından takıyorsun işte ipad'in tepesine, elimizi koyabiliyormuşuz. Brilliant!


  • ekaterina  (25.11.12 15:16:25) 
Tesekkurler yorumlar icin, ben de birak baktim su receiver'li olana ama cogu app'le uyumsuz olabiliyormus ve kalibrasyon sorunlari varmis. ayrica el koymadan yazma konusunda hala supheliyim :) sonucta receiver bi sekilde ekranin dokunmatigini devre disi birakmadigi surece ekran eli algilayacaktir ki videoda gordugum uzere ipadi yer yer parmakla da kullaniyor. belki stylus'un ucu ekrana yakalasinca dokunmatigi iptal ediyordur. ancak oyle olabilir. aksi takdirde bi farki yok.


  • she was my baby  (25.11.12 15:25:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.