[]

hala kedi videosu/resmi paylaşmadım. paylaşmıciim.

bir sayfa düşünün ki, kurulduğundan bu yana kedi videosu/resmi paylaşmamış ve paylaşmayacak olsun. bi' bakın: www.facebook.com

- içerik kalitesi aşağı yukarı daha önce paylaşılan içerikle aynı çizgide olacak.

- youtube sayfası daha da geliştirilecek. yeni entegre ettim çünkü. elimdeki videoları henüz doğru düzgün yüklemedim.

- yine youtube sayfasında bir "eklektika |edebiyat" bölümü olacak. oraya eskiden tgrt fm'de yayınlana radyo tiyatroları; görme engelliler için yapılan bir proje kapsamında ünlü isimler tarafından bilindik yazarların seslendirilmiş 100'den fazla öyküsü, trt tarafından hazırlanmış yazar/şair belgeselleri vs. olacak.

-müzik için de youtube kanalı üzerinden playlistler yayınlııcam ama artık zilyon tane müzik sitesi var, ilgi olacağını pek sanmıyorum. yine de birkaç tane yayınlayıp tepkilere göre devam edebilirim müzik kategorisine. şöyle bir şey var mesela: goo.gl

hoşunuza gideceğini tahmin ediyorum ama hoşunuza gitmediyse, ne olsa, nasıl olsa hoşunuza giderdi, beğenirdiniz? başka neler olsa iyi olur?

tabii bu cuma da eklektika kuran kursu için layk lazım, cemaat. allah layklarınızı şimdiden kabul etsin. geceniz güzel olsun.

 
hosuma gitmedi, cunku diger cogu turk facebook sayfalarinda oldugu gibi burda da icerik cogunlukla 9gag'ten alinmis.

yapmayin demiyorum, hobi olarak gene yapin tabi. ama eksiduyuru kullanicilarinin muhtemelen buyuk bir kismi 9gag'i takip ediyordur.
  • nawres  (22.11.12 23:00:11) 
@nawres, ilginç. 9gag takip etmeyi uzun zaman önce bırakmıştım, hatta özen gösteriyordum, herkesin bildiği piyasa işler olmasın diye ama takip etmediğimden de orada paylaşıldı mı paylaşılmadı mı sağlamasını yapamıyorum. "southpark" paylaşımından ötürü mü 9gag vurgusu yaptın? çünkü şu dönem o paylaşım piyasa oldu da.


  • henrychinaski  (22.11.12 23:06:06) 
eskiden
tumblrdan çok önce

1000dere vardı
  • True Story  (22.11.12 23:09:00 ~ 23:09:10) 
sadece southpark degil, sayfadaki cogu paylasim tanidik geldi.

9gag'teki tum paylasimlar orjinal degil tabi ki, olamaz da, orda da bir suru tekrar var, 4chan'den, baska yerlerden alinan seyler var. ama iste facebooktaki bir gruba gelene kadar gormus oluyoruz bunlari. benim icin boyle en azindan.
  • nawres  (22.11.12 23:10:06) 
kediye nedir bu ön yargı


  • mr fusion  (22.11.12 23:50:19) 
@mr fusion,

overrated bir yaratık olması. ilginç olmamaları. her yerde olmaları. bir de paylaşım sitelerinin klişesi olmaları. he diğer hayvanlar gibi onları da çok severim, o ayrı.
  • henrychinaski  (23.11.12 00:01:26) 
internetin yüzde altmışını kaplayan tek hayvan olmaları ilginç bence :)


  • kediebesi  (23.11.12 00:08:10) 
ben sevdim sayfanı.


  • 1 saat bende 50 dolar  (23.11.12 00:09:25) 
@kediebesi, nedenini ateyizler bile açıklayamıyor.


  • henrychinaski  (23.11.12 00:16:05) 
Tebrik ederim, kaliteli bir sayfa olmus, takipteyim.


  • nurigagarin  (26.11.12 06:48:58) 
kedi canını senin.


  • yue  (26.11.12 08:37:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.