[]

gaipten gelen radyo yayını??

bilgisayarı kapattım. odada otururken bi hoparlörden ses geldiğini farkettim. iyice dayadım kulağıma baktım radyo yayını var bildiğin şarkı türkü çalıyor usuldan usuldan. bu nasıl oluyor?
bilgisayardan radyo falan da dinlemedim hiç.



 
kablosuz hoparlor mu?


  • sendelemeden  (21.11.12 23:00:04) 
değil, bilgisayara bağlı.


  • diyojenimtırak  (21.11.12 23:01:20) 
eğer elektiriği takılı değilken de çalıyorsa başka bir yerden yayını alıyor demektir. hani şu su bardaklarında takma diş varken de geliyor ses ya. o işte. çok mu fantezi oldu :D


  • inanmazsan inanma  (21.11.12 23:06:54 ~ 23:07:07) 
ankarada öğrenci evinde kalırken odamdaki hoparlörden gelirdi hep aynı ses(: unutmuşum bak şimdi hatırladım.

sen gene hızlı bulmuşsun sesin kaynağını, haftalarca uğraşmıştım gece gece kim radyo dinliyor diye(:
  • elalemin derdi  (21.11.12 23:18:56) 
anten uzerine master/doktora yapan bin tane adam vardir sozlukte. biri gorse de aydinlatsa keske. :D


  • sendelemeden  (21.11.12 23:23:31) 
Benim de is yerinde bilgisayardan bir sey calmazken icinden kuran sesi geliyor, dini sohbet geliyor ozellikle hoparlore kulaklik takinca cok net duyuluyordu. Oluyor yani bu baska yerden yayin alma mevzuulari don't panic :)


  • ekaterina  (21.11.12 23:23:43) 
telsiz telefon da çekiyodu o kuran yayınını yaa
bi gece arkadaşla konuşurken girdi araya ödümüz kopmuştu

  • kediebesi  (22.11.12 00:16:18 ~ 00:17:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.