[]

aclik grevleri

pek takip edemedim olaylari

1- aclik grevdekilerin talepleri neydi ?

2- neden simdi grevi biraktilar ? istekleri yerine getirildi mi ki ?

 
isediklerini tastamam aldılar. apo bırakın dedi hepsi aynı anda dakikasında bıraktılar ve tüm türkiye gördü apo nun hala ne kadar etkili olduğunu..yılanın başını küçükten ezmek lazımdı da şimdi artık çok geç


  • ronaldo ve zago kardesler  (18.11.12 11:01:00) 
1) 3 adet talep vardı:
anadilde eğitim (hala muallakta)
anadilde savunma hakkı (Yasa yürürlüğe gireceği söylendi çünkü gariptir, italyan biri mahkemede kendi dilini konuşurken,kürtçe yasak)
apo'nun avukatları ile görüşmesi (gerçekleştirildi)

2) herkesin bıraktığı söylenemez, sadece kamu oyuna yansıyan bu.
birçok kişi halen ( tutuklu gençler ve öğrenciler) anadilde eğitim ve savunma hakkı için mücadele vermek istiyor.
  • botamaniaensis  (18.11.12 11:32:24) 
anadilde savunma hakkı istediler ama bu gerçekleşmedi. ve açlık grevi yaparak bunun gerçekleşmeyeceğini anladılar. aponun bırakın grevi demesi de bahaneleri oldu. yoksa zaten bi bahaneyle bırakacaklardı. kaldı ki 60 gün sadece şekerli suyla yaşayan bir insanın bi deri bi kemik kalması lazım öyle bi halleri de yok.


  • durdenist  (18.11.12 11:58:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.