[]

Fazıl Say ın Arabesk müziğe tepkisi...

Arabesk müzüik için aşağılık ve iğrenç nitelemeleri onu dinleyen kesimi rencide etmez mi? Sonuçta bu işin matemetiği yok beğenme meselesi beğeniyorsam iyidir.bu kadar basit.Yanlış mıyım ?




 
Arabeski ben de iğrenç bulsam da haklısın.


  • trinitrotoluen  (14.11.12 06:48:20) 
fazıl say başkasının rencide olabileceğini düşünebilecek veya umursayacak kapasitede birisi değil öncelikle...
ayrıca bu kadar sivri açıklamalar yapmasa kimsenin umurunda olmayacak söyledikleri. nasıl dikkat çekecek? e bir de kendi şak şakçı tayfasına hoş gözükmek zorunda. vay be adam ne cesur demelerini bekliyor... e kendi tayfası da arabesk ten nefret ettiği için bence fazıl say açısından gayet yerinde açıklamalar bunlar...
not: arabesk harbiden iğrenç benim gözümde de ama dinleyen adamdan banane yahu.
isteyen dinler isteyen dinlemez...
  • enkolaykullaniciadi  (14.11.12 08:23:11 ~ 08:24:12) 
yahu bayadır unutulmuştu fazıl say.
şimdi gündemi çok esaslı bir şekilde meşgul edecek açıklamalar olmuş bunlar...
adam zaten gündeme gelme sevdasında...
hayır ben hala bu söylediklerini savunabilen adamlara şaşıyorum...
arabesk müzik ile vatan hainliğini hangi aklıselim insan bağdaştırabilir?
  • benaslindayohum  (14.11.12 08:44:33) 
Fazil Say'a laf uzatan dingillerin, Kapikule gumruk kapisinin 1 kilometre batisinda veya Gurbulak gumruk kapisinin 1 kilometre dogusunda veyahut Turkiye'de ne gibi bir basarisi veya sohreti var acaba? Bundan 100 sene sonra hic birimiz hatirlanmayacagiz. Ama Fazil Say ve Orhan baba hala dinleniyor olacak.


  • compadrito  (14.11.12 09:59:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.