[]

Polar Buff vs Reversible Polar Buff

Bu ikisinin farkı nedir acaba? Normalde Polar Buff'ın sadece bir tarafı mı "polar" ki, Reversible'da iki taraf da Polar? Yoksa ben mi yanlış anladım mevzuyu?




 
Atkı niyetine kullanmalık olarak alacağım da, sevmiyorum atkı şal olaylarını. Almışken en kalınını alayım diyorum, Reversible Polar ile Polar arasında kaldım. Arada sanırım 10-20 lira fark var.
Acaba İstanbul'da bu iki modeli de satan bi yer var mıdır, gidip göreyim elleyeyim falan

  • hjarteblod  (13.11.12 23:30:47) 
kanyon'un yan girisinin karsisinda outdoor urunleri satan bir magaza var. orda her turlu buff var.

bir tarafi polar bir tarafi normalini hatirlamiyorum da, ust tarafi polar alt tarafi normal olan bufflar vardi,
  • nawres  (13.11.12 23:33:16) 
polar buff normal buff'ın bı tarafrına polar kısım eklenmıs buff. diğeri iki katman olan buff, yani içi normal kumas dışı polar olan. bunun içini dışına çevirebiliyorsun, ya da bi tarafı polar bı tarafı kumas olacak sekılde ayarlayabılıyorsun ve bunların ısı tutma degerlerı fılan da kagıdının uzerınde yazıyor.

diye biliyorum. bende reversible, sevgilimde polar var.
  • dasher  (14.11.12 00:35:50) 
Polar(alt kısmı polar, üst kısmı kumaş ya da tam tersi):

www.rei.com

Reversible(içi polar dışı kumaş ya da tam tersi):

www.bandanashop.com
  • royal  (14.11.12 00:40:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.