[]

evlililik programlarınıa çıkanlarlarla ilgili bir soru

evlilik programlarına çıkan şahsiyetler kendilerini göstermek amacıyla mı çıkıyor yoksa evlilik amacıyla mı çıkıyor




 
kendilerini gosterip evlenmek amaciyla cikiyorlar.


  • nawres  (13.11.12 16:24:16) 
çıkıp acıklı hikayelerini anlatıyorlar ya da şarkı türkü patlatıyorlar o yüzden sordum


  • Sandman  (13.11.12 16:26:05) 
delilik+cahillik+yakınlarının baskısı+tv'de görünme hevesi+azgınlık+yalnız ölme korkusu

tüm bunların birleşimiyle kafaları amcıklanıyor ve kendilerini bir anda orada buluyorlar bence.
  • sir gawain  (13.11.12 16:26:54 ~ 16:27:15) 
bu programlara katilanlarin %70'i ünlü olmak için orda bence. zaten programin yapimcilari da bunun farkinda ve islerine geliyor. çünkü ünlü olmak isteyen her boku yapabilir.

gerçekten evlenmeye giden insanlar da var ama nadir. (onlar zaten evleniyolar)
  • yarey  (13.11.12 16:30:05 ~ 16:30:49) 
bence oraya çıkanlara para da veriyorlar. para vermeseler bu kadar çıkan kişi olmaz.


  • Kreuzberg  (13.11.12 17:36:37) 
kimisi gerçekten son şansları olduğu için çıkıyor, kimiside güzelliğinin farkında olduğundan dolayı her açıdan(yakışıklı,zengin) en iyisini bulmak için çıkıyor. bunun yanında reyting amaçlı olarak kanalın programa bilerek soktuğu adaylarda var bence.


  • eyyorlamam bu gadar  (13.11.12 17:52:00) 
çoğu insan tv programlarına çıkıp hayatlarıyla ilgili herhangi bir şey yapmayı büyük bir şey sanıyor. paraya ihtiyacı olur, kim milyoner olmak ister. çok güzel sesi vardır, yetenek sizsiniz. çılgındır, atletiktir, survivor. evleniyordur ve sıradan yollarla yapmak niyeyse istemez, esra erol bilmemne bilmemne..


  • vizdilva  (13.11.12 17:53:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.