[]

bu insanlar şimdi napıyor?

1- ibrahim erkal
2- okan Karacan
3 - popstar tarık
4 - bbg melih
5 - semra teyze
6 - meriç erkan
7 - popstar abidin ve fridevs
8 - harun kolçak
9 - ragga oktay
10- mansur ark

bu liste böyle gider, bunlar ve diğerleri bir zamanlar hayatımızda yer etmiş olan ünsüzlerimiz şimdi ne yapıyor bilen var mıdır?

 
hayatlarına devam ediyorlar meşhur olduklarında biriktirdikleri varsa onları yiyorlar.

Edit: Harun Kolçak'ı bahçeşehir pazarında şifalı taşlara bakarken görmüştüm.
  • basond  (13.11.12 10:41:08 ~ 10:58:12) 
tülin - caner'i unutmuşsun panpa.. caner'i en son taksicilik yaparken görmüş bi arkadaş (bi arkadaş ekolü oldu kusura bakma)


  • hosein  (13.11.12 10:47:03) 
okan karacan'ın sanırım radyo istasyonu vardı.
ragga oktay'ı da geçen gün işler güçler dizisinin bir bölümünde gördüm.

  • ghaash  (13.11.12 10:54:52) 
1- ibrahim erkal evlenmişti. galiba ondan sonra kayboldu ortadan. "bir dadaş gibi evet" demişti hatta "evet" derken askdjffkfk
5- en son evlilik programı sunmuştu flash tv'de. şimdi ne yaptığını ben de bilmiyorum.

  • nathanieltroy  (13.11.12 10:55:15) 
listede yok gerçi ama geçen gün kadıköy-kartal metrosunda zafer peker'i gördüm akşamüstü. böyle bildiğin mesaili bir işte çalışıyormuş da eve dönüyomuş gibiydi. üzüldüm lan


  • SpecialisT  (13.11.12 10:56:04) 
harun kolçak arada tv'de programlara çıkıyor. popstar olanlar ise genelde sağda solda sahneye çıkıyorlar gece kulüplerinde falan.


  • historien  (13.11.12 11:12:32) 
yine listede olmayanlardan bbg eray'ı 2-3 sene evvel bi fenerbahçe maçında migros tribününde görmüştüm. şimdi de devlet memurluğu yapıyor galiba.


  • l ikta  (13.11.12 11:19:20) 
Bu listede yok ama kaygısızlarda eleman vardı bi hatırlayanlar bilir onu görmüştüm üsküdarda yürüyordu arkadaşyla takılıyorlardı.

www.google.com.tr
  • basond  (13.11.12 11:23:01) 
okan karacan bugün seda sayan'ın programındaydı bu arada zapping yaparken gördüm bu başlığın üzerine şaşırdım. 45 kilo vermiş.


  • historien  (13.11.12 12:50:45 ~ 12:50:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.