[]

Okulu uzatmak

Selam gençler
üniversiteyi 1 sene uzatmak kötü müdür?Faydalı yanı hiç yok mudur?Bilgisayar mühendisliği okuyorum ve düşününce kendimi geliştiriyim şunu öğreniyim bunu öğreniyim demeye okuldan arda çok zaman kalmıyor.1 sene uzattığımda daha çok vaktim olur die düşünüyorum.hatta uzatmamaktan daha faydalı olur die bile düşünüyorum.fazla mı iyimserim?



 
uzatmamak elindeyse uzatma. ama uzatınca cidden kendini geliştireceksen uzatabilirsin. ama kasten uzatmak mallık bence. sen bilirsin yine de.


  • ayiadam  (11.11.12 22:29:12) 
fazla iyimsersin. ben de elk müh'ni 1.5 sene uzattım. her uzattığım dönemden sonra da "bi dil öğreneyim, kursa gitsem ya kaç ay boşum" falan gibi planlar yaptım. bitirdikten sonra bir dil daha öğrendim ve şimdi durmadan kendimi geliştirmeye vakitler yaratıyorum. boşa o kaybolacak seneye güvenme yani. bitir kurtul imkanın varsa.


  • ufukcel  (11.11.12 22:29:42) 
kötü denemez çok seçenekli bir soru nerede okuduğun ortamın maddi durumun ailevi durumun gibi çok etken var.

Uzatmak kötü denemez ama acil para kazanman falan gerekiyorsa uzatma derim.
  • basond  (11.11.12 22:29:51) 
okulu normal süresinde bitir. sonra mezun olduktan sonra 1 yıl hiçbir şey yapma iş bulma namına ve kendini geliştir. neyse artık bu kendini geliştirme. ha yok okul zaten uzuyorsa kılıfı iyi bulmuşsun tebrikler.


  • aynshinqaf  (11.11.12 22:31:10) 
duruma göre değişir, ancak yapacaklarını bitiripte yapabilirsin.


  • rain  (11.11.12 22:31:49) 
uzatmak mallık +1

kişisel kanaatim her şey zamanında yapılmalı.
  • japon askeri  (11.11.12 22:33:40) 
Aaabi 4 senede bitiren 4 sene kaybeder yeeaaa diyen tipleri sallama. Fakulte kantininde 2 gun fazla takilip 2 kiz daha dusurucem diye okul uzatilmaz. Ha zorlanirsin, gecemezsin sanssizliklar vs. olur kalinabilir. Sen yine de elinden geleni yap, olmazsa da buyuk bi kayip degil. O seneni verimli gecirmeye bakarsin.


  • sAINT  (11.11.12 22:44:52) 
başta yazsam ii olurmuş.%80 zaten uzuyor okul.hem de 3. sınıfta olmama rağmen görebiliyorum.1 sene uzar 2 olmaz onu biliyorum.kılıf değil de daha çok bardağın dolu tarafı diyelim.elimden geleni yapıyorum dediğiniz gibi fakat uzuyo.tek sorun evden "nie kalıosun nie kötü gidio çalışmıo musun yoksa sen" tepkileri.hayatım boyunca ders olayı salmadım ama olmayınca olmuyoru anlatamıorum sadece bu rahatsız ediyor şuanda.


  • amusan  (11.11.12 23:06:57) 
askerliğe bi sene geç gidersin, üzerine binecek sorumlulukları (para kazanma, hayat kurma) 1 sene ertelersin, çok dersin kalmadı ise eğlenmek ve gezmek için harika bi senen olur..


  • delarue  (11.11.12 23:22:58) 
1 sene uzatarak bitirdim çok pişmanım keşke 1 sene daha uzatsaydım.


  • gakgul  (12.11.12 13:07:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.