[]

insan saçından halı?

2. dünya savaşında toplama kamplarındaki mahkumların saçlarından bir takım tekstil ürünleri üretildiğine dair bişey duymuştum bu konuyla ilgili bişey bilen duyan var mı acaba ?




 
halısını bilemiyorum da kumaş üretiliyormuş, eski kamplarda ve müzelerde görebilirsiniz.


  • slackerbitch  (09.11.12 23:08:55) 
bizim arkadaşların banyosunda vardı ondan, halının deseni seçilmiyordu kıldan.


  • nezaretten taharet  (09.11.12 23:09:36) 
bugün bizim derste miydin hoca bahsetti bundan şaşırdım şimdi:S
hocanın söylediği de denizcilere patik gibi çoraplar yapıldığıydı

  • canimnicknameyazmakistemiyor  (09.11.12 23:20:44 ~ 23:21:27) 
bişeyler buldum ilgisi olanlar : www.scrapbookpages.com


  • ernecati  (09.11.12 23:23:35) 
krakow'a yakın auschwitz kampı var, orada görebilirsin böyle bir şey mümkün mü değil mi kardeş. netten de bakabilirsin çok meraklıysan.


  • behzatc.  (09.11.12 23:25:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.