[]

beshka iade koşulları

herkese günaydın;

pazar akşamı cevahir- bershkadan 4 tane pantolon aldım. gayet de güzel oldular. akşam geldim eve etiketlerini kesip makinaya attım. sonrasında her gün birini giydim ve hepsinde de defo var. şu ki kadınlar bilir bazen külotlu çorabı tam düz giyemeyince üstlerde döner ve bacağı sıkıştırır aynen bu oluyor. aldığım tayt ise daha giyeli 1 saat olmadı direk deforme oldu vs. şimdi mağaza açılınca arayacağım iade veye değişim talep edeceğim ama eminim ki yıkandığı için vs kabul etmeyecekler. ama dediğim gibi sadece birer kere giydim kol gibi para ödedim. ne yapayım nasıl konuşayım da değişimi yapılsın? çok da güzeller lan iade istemiyorum değiştirsinler yeter.


 
alırlar diye tahmin ediyorum. 6 ay süre içerisinde almamlılar diye de biliyorum. zaten tüketici hakem heyeti kusurlu mallarda tüketiciyi koruyor. yasal hakkınız var. almamazlık edemezler. sadece fişinizi götürmeyi unutmayın.


  • dessy  (09.11.12 07:49:56) 
Gotur deforme oldular bı gıymede de, fabrıkaya yollarlar kesın ordan onay gelırse degısıme ızın verırler. Yanı bence aldıgında bır sey yokmus ama yıkayınca deforme olmus onlar, ama 1 yıkamada deforme olur mu pantolon kabul etmelerı lazım. Yalnız tayt deformesı dedıgın sey bollasma sanırım da ona tmm dıyeceklerını pek zannetmuyorum.


  • ekaterina  (09.11.12 07:56:35) 
ya tayt dediğim de pantolon diye geçiyor fişte şu yeni çıkan cepliler var ya ondan.


  • zenc  (09.11.12 07:59:40) 
bershka sorun çıkartmıyor. ben de mont almıştım, 1 ay içinde fermuarı bozuldu. götürdüm değiştirdim, hemen aldılar. meğer seride sorun varmış, herkeste olmuş aşağı yukarı.


  • sirkelimon  (09.11.12 09:24:29) 
bunun malları kotuki bilerek alışveriş yapmak gerek bollaşmayan hırkası taytı yok ilk giyişte, pantolon için koton bu tarz yerler dışı ufak dukkanları tercih edin ne koton ne mango ne bershka iyi bu konuda


  • eja  (09.11.12 09:48:24) 
alırlar
kararlı konuşun eğer almazlarsa sıkıntı çıkarıcağınızı hissettirin

  • superb  (09.11.12 20:33:46) 
4 pantalonun 4ünde de bu varsa, değiştirme işinize yaramayacak bence. Tüm ürünlerde bu hata var demektir.


  • cereal killer  (09.11.12 23:10:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.