[]

Telefonu değiştirmek ve değiştirmemek.

Aziz duyuru sakinleri!
Çok garip bir sorunum var sizlere bunu danışacağım. Halen Nokia 6600 kullanıyorum. Bana kalsa değiştirmek istemiyorum. İşimi görüyor, mesajlaşma konuşma en fazla kırk yılda bir resim çekme. 3-5 sene önce manyalık derecesinde ilgileniyordum fakat bir anda telefonla ilişkim kalmadı. Değiştiresim yok bu telefonuda ama artık iyice teklemeye başladı. Aşırı pis ne kadar temizlesemde dezenfekte edilemiyor yılların tozu kiri var üzerinde.

Hala çalışıyor değiştirmek için bahanem yok ama nalet olsun içimdeki bu kapital dürtüye yeni bir telefon al diye zorluyor beni.

Napsam bilemedim?

 
aynı dertten ben de müzdaribim, kelimesi kelimesine..

arkadaşım geçenlerde n95 aldı, elime alıp kurcaladıkça içim eridi..
bi o tarz bişi alasım geliyor, bi eski modellere dönesim geliyor..
sıradan bi telefon alayım, çatır çatır mesajlaşmaya yarayıp alo dememe yetsin diyorum bazen..
bazen de lan şunda bi wi-fi olaydı da maillerime bakaydım böyle sıra beklerken diyorum..
üstüne bi de 6600'a bağlanmış olmanın verdiği rahatsızlık felan..

ihtiyaçlarına bi göz at.. vayfaylı leptopun, dijital fotoğraf makinen, pidieyin felan varsa en düz telefonu al..
yok hepsi olsun dersen de bi n95, bi iphone felan al..

lakin ben bile daha karar veremedim.
  • thefalloftekin  (16.12.08 22:46:16) 
temel ozelliklerini kullaniyorsaniz, 100 bilemedin 200 liraya cok zorlamayacak orta modeller mevcut. ozellikle nokia istiyorsaniz, rahatca bulabilirsiniz derim.


  • paradoxical  (16.12.08 22:47:20) 
sizinle aynı durumdayken telefonum bozulunca mecbur arayışa girdim ve nokia n78'de karar kıldım. bir kere 4-5 yıl 6600 kullandıyanız symbian s60'a alışmışsınız demektir ve s40 sizi kesmeyecektir. n78'i hem nispeten ucuz olduğu için hem de orta karar bir performans sunduğu için(kamerası 3.2 mp, wifi var gps var vs.) tercih ettim. size tavsiyem orta sınıf symbian destekleyen bir telefon almanız. 6600'ın yavaş menü hızından sonra ilaç gibi geldi bu telefon onu da belirtmem lazım.


  • montreal  (17.12.08 00:59:40) 
  • bryan fury  (17.12.08 02:35:15) 
@bryan fury
2. el arabaya girerim innov8 yerine :)

  • alkolik imam  (17.12.08 10:13:32) 
xpressmusic telefonlar iyi ince şık ve mp3 player tadında


  • yuto  (17.12.08 15:27:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.