[]

fm 2013 alacam ama

abi hazır oyun da türkçe olmuş ben de bi kıyak yapıp orijinalini alayım diyorum ilk defa. yarın da ayın 7si paralar yatıyor hemen almayı düşünüyorum.

Ancaaaak;

ekşi'deki başlıkta hep maç motorundan şikayet edilmiş. entrylerin %90 ı oyundaki saçmalıklarla ilgili, hakikaten bu kadar kötü mü? almayayım mı?

klasik sözlükçü abartması mı yoksa denildiği kadar var mı? sizler ne diyorsunuz?

 
Sözlükçülerin pok atmadığı birşey mi var :) Yakında updateleri dizmeye başlarlar o zaman oyun oturur iyice orjinal almakta fayda var.


  • byakuya  (06.11.12 19:17:53) 
aynısı 2012 başlığı için de geçerli, bakın yorumların %90'ı olumsuzdur.
marifet mi sanıyorlar artık bilmiyorum, abartıyorlardır yine diye düşünüyorum. ben aldım ama kargo bekliyorum vatan'dan. almayı düşünüyorsanız hiç düşünmeyin derim.

  • bugategonline  (06.11.12 19:37:49) 
Marifet değil de artık oyundaki bazı şeylerin değişmesi gerekiyor ama her sene bir öncekinin acık cancanlısını sürüyorlar piyasaya, çünkü kemikleşmiş bir kitlesi var. Bizde sövsek de alıp, oynuyoruz işte el mahkum. Eksiklikler var, değişse iyi olacak şeyler de var ama oynatıyor kendini namıssız.

Bu arada Türkçe'sinden çok birşey beklemeyin. Ben İngilizce'ye döndüm hemen.
  • faith no more  (06.11.12 19:42:34) 
mac motorundan ben de sıkayetcıyım. sipastik gibi kosan adamlar, sacma salak adam gecmeler vs vs.

oyunu genel olarak sorarsan, yine almaya ve oynamaya deger. :)
  • ramsesseum  (06.11.12 19:45:08) 
@bugateonline yarın hemen steam'dan alacağım sanırım o yüzden son bi sorayım dedim.

@faith no more yok ya türkçe olması önemli değil ben de ingilizce oynarım ama sadece madem onlar bi kıyak geçip o seçeneği sunmuş ona ithafen alayım dedim.
  • xenophobe  (06.11.12 19:49:28) 
Ben de Türkçe çıktı diye ilk defa orjinal aldım. Maç motoru kötü ya da iyi olduğu için almadım. Andım vardı.

Bu kadar ucuz yakalamışken de alınır.
  • spesifikasyon  (06.11.12 20:36:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.