[]

Psikiyatrist'e verecek param yok.. yardım lazım!!!

Bu aralar işsizlikten evde oturuyorum ve durum oldukça vahim ve sıkıntılı. param yok burdan bana ufak tavsiyeler verebilecek bu işleri bilenler bi el atsın.

3 aydır falan iş bulamıyorum evde oturmaktan beynim patlamak üzere. üzerimde aşırı bir gerginlik var ve bunu kontrol edemiyorum. sürekli anden abartı tepkiler gösteriyorum. Resmen patlamaya hazır bomba gibi dolaşıyorum ortada. Para yok pul yok evde otur otur kafamda neler neler kuruyorum belli değil.
2-3 gündür rüya görmeyen adam -yani ben- saçma rüyalar görür oldum. Her rüyada yakınlarımdan birini kaybediyorum falan herkes beni bırakıp gidiyo. Bunlar bana psikolojimin bozulduğu hissini veriyor.

Ne yapmalıyım? Reçetesiz ilaç falan mı alsam napsam bilemedim. Bi el atın

edit: bluebey sağolsun düzelttik

 
işsiz kalan insanların çoğunda oluyor böyle.
her duyuruya herkes aynı şeyi yazıyor diyeceksiniz, ama madem evdesiniz ve boştasınız, spor yapın.
yani çıkın yürüyün, koşun.
para harcamanıza da gerek kalmaz.
mutlaka yararı olur.

meditasyon yapın bir de.
  • blatta hiberna  (06.11.12 18:49:55) 
senin durumunun aynılarını yaşıyorum dostum. doktora falan gitmeden kafama göre ilaç kullanmaya başladım ben ve daha kötüye gitti her şey ilacı da bırakamıyorsun falan tavsiye etmiyorum bunu.

acaba böyle durumdakilere parasız destek veren yardımsever psikologlar veya yurtdışındaki gibi dert paylaşma kulüpleri vs. yok mu? olması lazım arkadaş!
  • inancsiz deve  (06.11.12 18:54:07) 
aynen ücretsiz biyerler olmalı da onlara da ne kadar güvenilir yani ?


  • veilofsin  (06.11.12 19:02:50) 
bence bizim ilaçla falan işimiz yok konuşacak insan lazım. hiç tanımadığın birine güvensen nolur sanki. kredi kartı şifrelerimizi vermeyecez ya derdimizi anlatacaz.


  • inancsiz deve  (06.11.12 20:06:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.