[]

Mutlu Çifte Otel Tavsiyesi

Merhaba zevkine düşkün Galyalı'lar!
Bursalı çok sevdiğim bir çift arkadaşım geçen ay nişanlandı. Erkek kısmı, sevdiceğine sürpriz bir haftasonu yapmak istiyor. İstanbul'a gelip Taksim'de güzel bir restoranda yemek ve ortalama bir otelde konaklama planladı..
Cumartesi öğlen gelecekler, ufak bir tur, akşam yemek-dans sonra otel..
Pazar sabahta otelde kahvaltı sonrası yine tur yapıp Bursa'ya dönüş..
Yemek işi için Taksim'de 360'ı söyledim.. Duymuş o da birilerinden olabilir dedi..
Ama otel işine karar veremedi.. İnternetten baktık beraber ama kesin birşey bulamadık.. 250-300 lira limit koymuş otel için.. Oda+kahvaltı istiyor..
Conrad'a falan baktık 390 lira çekti.. The Marmara Pera ise 260 lira.. (Pera'dan emin olamadım daha önce görmedim oteli hiç.)

Otel konusunda tavsiyeniz olur mu? Diğer kısımlar zaten klasik İstanbul turu falan ama, bir İstanbullu olarak hiç otel tavsiye edemedim daha önce oralarda kalmadığımdan..

 
Avrupa yakasında yok bi bildiğim, ama romantik bişiler istiyorsa adalar'da butik otellerde çok güzel zaman geçirebilirler. Hem daha romantik olur.. Hotel Marine'yi tavsiye ederim defalarca gittim gayet temiz güzel fiyatları uygun bir otel. Butik değil ama bildiğin otel yani :)
Anadolu yakasında da Rhisos'u tavsiye ederim büyük ve geniş odaları, kaliteli servisi ve kahvaltısıyla dolu dolu bir hafta sonu geçirebilirler. Rhisos Bostancı ve Maltepe'de kaldım. Maltepe'deki odaların bazıalrında Jakuzi de var. Oldukça konforlu oluyor. Bostancıda ise SPA,hamam sauna merkezi dışında odalarda yağmur duşu var. İnternetteki bu fırsat kuponlarından alıp daha uygun bir meblağ ile tatillerini geçirmeleri mümkün olabilir.

  • accorbite  (04.11.12 20:10:37) 
mutlu bir haftasonu diyorsa ev kiralamayı tavsiye ediyorum? 3 günü 300 liraya taksim civarı güzel evler bulabilir bence. ama otel imkanlarını sunamaz o ayrı


  • gercekten mukemmel bir insan  (04.11.12 20:11:53) 
beyoğlu tünel tarafları için the house otel ya da stories hotel'in seçeneklerinden biri hoş olabilir.


  • simona  (04.11.12 20:26:09) 
@accorbite : Yenikapı tarafından gelecekleri için Avrupa yakasında kalmayı istediler.. Ama yine de söylerim Rhisos'u..
@gercekten mukemmel bir insan: Otelin eve göre hijyeni vs. durumları da etkiliyor.. Hatun kişi biraz takar kafaya.. Ayrıca birde oteldeki rahatlık olma gibi geliyor bana..

  • quaker  (04.11.12 20:27:29) 
@simona : the house otel'de boş yer kalmamış :(


  • quaker  (04.11.12 20:36:42) 
booking.com dan oteli bulun.oteli arayın daha uygun fiyat alırsınız.


  • arafa  (04.11.12 21:13:14) 
radisson blu guzel ortakoy'deki. tuzlu olabilir. garantinin mil kartlarina kampanyasi vardi bikac sene once, hala olabilir.


  • disq  (05.11.12 15:53:17) 
Hani yazmak olmaz ama, 10 yıl önceki duyuruya gelip böyle spam reklam basmak da, ne bileyim. Hem de İstanbul sorusuna, "islami usül yaz tatili Fethiye oteli" reklamı koymak.
Neyse..

  • quaker  (21.12.22 16:55:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.