[]

ben hiç konuşamıyorum

konuşamaya konuşamaya cümle kurmayı unuttum. insanlarla eskisi gibi kolay etkileşime geçemiyorum. herkes gereksiz de olsa konuşuyor bişeyler mırıldanıyor. bana gereksiz geliyor ya da ilgimi çekmiyor. bırkaç yıl insanlardan izole bir yaşam sürmek zorunda kaldım yaşadığım şeylerin de etkisi var tabii. bu durumdan nasıl kurtulacağım ben ? o gereksiz konuşmalara dahil olarak mı? sıkıcı geliyor bana :s




 
aynı ben sanırım zamanla doğal olan birşey bu ne biliyim belki evlenince geçer.


  • hocam fazla egon var mi  (02.11.12 14:38:57) 
bırak öyle kalsın. boş konuşan o kadar çok insan var ki, bizim yerimize de konuşuyorlar. saçma sapan konuşacağına hiç konuşma daha iyi. cümle kurmayı unutmak istemiyorsan yaz bi şeyler.


  • dahinnotha  (02.11.12 14:44:06) 
bende de vardı ama sonrasında dedim koy .ötüne çünkü canım sıkılıyordu. şimdi havadan sudan sallıyorum bende. en azından zaman geçiyor, karşındakine bağlı olarak rahatlatabiliyor da bazen. bence daha mantıklı çünkü insanlardan ay sen ne soğuksun, ne burnun büyük, kendini beğenmişsin laflarını duymuyorsun en azından. bizde böyle algılanıyor bu tarz insanlar.


  • crimsonlady  (02.11.12 14:46:08) 
bir konuşmayı nasıl gereksiz olarak nitelendiriyorsun? içerik mi sorunlu? dünyevi meselelere mi mesafelisin? ilgi çekici değilse konuşma olsun bitsin. yok konuşabilmek ise amacın derdin, git kendine entelektüel dertleri olan bir çevre falan bul.


  • kargn  (02.11.12 14:52:15) 
nick inden anladığım kadarıyla senin gibi kızların olması çok iyi bence :D


  • anection  (02.11.12 22:02:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.