[]

ruyada aldatmak

ruyada sevgilisi tarafindan aldatilinca gercek sevgillisine kizan kadinlar gercekten var mi? ben hep sitcom esprisi falan diye dusunuyordum bunlari.




 
arkadaşım anlatıyor, eşi ağlayarak kalmış yataktan ve suratına bir tokat çakmış beni aldatıyorsun diye, bu kadar mal insanlar var işte.


  • benimbegendigimiannemistemedionungosterdigini  (31.10.12 19:43:08) 
vardır ve kızmakta haklıdır.

ulan rüyada bilmem kimle neler yaptığını sevdiğin kadına niye anlatırsın ki?

+nalan ehehe dün gece var ya bir rüya gördüm... eheh hani ayşe var ya...
  • schwarze rose  (31.10.12 19:45:27) 
niye kadın ki? bunun erkek versiyonları da pek çok ve gerçek.


  • vercingetorix  (31.10.12 20:02:06) 
eski sevgilim "rüyamda ayşe ile kucak kucağa oturmuş bana gülüyordunuz" diyerek koca gün trip atmıştı bana hey gidi, çok uzatmadığı için sevimli bile gelmişti. Yalnız rüyaların insana kısa vadedeki etkisini küçümsememek gerekiyor. Lisedeyken sınıftan adını bile iyi bilmediğim pek de güzel olmayan kızı rüyamda görüp günlerce aşık gibi gezmiştim. Sonradan napıyorum la ben demiştim tabi ama insanı kısa süreliğine etkileyebiliyor.

Bir de geçen gün karısını rüyasında kendisini aldatıyor gibi görüp uyanınca kadını öldüren bir adam vardı haberlerde. Çok korkunç.
  • schopen  (31.10.12 20:04:54) 
schwarze rose panpa sen yanlış anlamışsın kadın tarafı erkeğin aldattığını kendi rüyasında görüyo demek istemiş arkadaş

ayrica evet bunlar var benim bi arkadaşım tüm gün trip yemişti bu sebeple
  • berginyonbaenre  (31.10.12 20:14:03) 
Rüyalar biz fark etmesek de bilinç altinin yansıması oluyor.yani rüyasında aldatildigimi göre kadın aslında kendi bile farkında olmadan bilinc altında partnerinden şüpheleniyor ya da şüphelenecek davranışlarını yakalamış demektir.


  • you are my lethe  (31.10.12 20:34:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.