[]

anti depresan eski sevgili bla bla

evet gençler eski kız arkadaşımı unutamıyorum.

tabi bunda kızın gururumun içine sıçmasının da etkisi büyük.

aradan 3 ay geçti.

tek gecelik, takılmalık kızlar oldu ama

gene de hala onun facebook profiline düzenli olarak bakıyorum günde 5 kere.

daha önce de başıma gelmişti ama 3 ay sonra lustralin de yardımıyla kız aklıma bile gelmiyordu.

şimdi geçen gün cipralex aldım. ne yapayım kullanayım mı ?

yaş 23 bu arada. kariyerime yeni yeni başladım ama eskiden oldukça zeki bir insanken şimdi bildiğiniz gerizekalı oldum 2 aylık yoğun depresyonum sayesinde ..

tekrar zeki ve kariyerine odaklanmış bir adam olmak istiyorum.

ne dersiniz ? cipralex veya başka tavsiyeniz var mı ?

şimdiden teşekkürler

 
@divit sen bir yaz önce, ben uygun görürsem kullanırım :D


  • focke wulf  (28.10.12 00:05:45) 
divit ne derse kullanın. ben denedim, %100 çalışıyor!


  • tahret muslugu  (28.10.12 00:08:55) 
  • True Story  (28.10.12 00:14:53) 
bugun bir suru boyle duyuruya denk geldim, anti depresanlar bonibon gibi yutulacak seyler degildir. duyurudan onerilecek seyler de degildir. sizler burada bu konuda dalga geciyor olabilirsiniz ama bunlari ciddiye alip uygulamaya calisan insanlar var. insan hayati bu kadar ucuz degil, gercekten bu tarz sikayetleriniz varsa ilac tavsiyesi pesinde kosmayin bir uzmana basvurun.


  • zeeynep  (28.10.12 00:23:38) 
kız gel tekrar başlayalım derse ne diyeceksin?

sen benim ağzıma sıçtın ama boşver ya :D :D mı diyeceksin.

sen kimsin olm. bu kız senin nasıl ağzına sıçıyor? sen de ona hak veriyorsun ki, hala peşindesin. kızın değil, kendi problemlerinin peşinden git.

sonra da, git kızın arkadaşını becer. bu kadar.
  • cbe  (28.10.12 01:26:40) 
öncelikle kızın profiline bakmaktan vazgeç. ne kadar çok onunla ilgili şeyler görür, okursan unutma sürecin o kadar uzar. yaptığı şeylerden dolayı ona kızıp, nefret etmek bir yöntem. ayrılığı kabullenip unutmak ve ona karşı hissizleşmek başka bir yöntem. bu sırada ondan ve onun düşüncesinden uzak kalıp aklını dağıtacak şeyler yap. durumun ilaç kullanacak kadar kritik olduğunu sanmıyorum. sadece unutamıyor ve üzülüyorsun. ama başvuracağın yöntem ilaç olmamalı.


  • acemiyazar  (28.10.12 01:27:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.