[]

Motosiklet Tavsiyesi (Konu Cahili)

Şu an için alıcı değilim ama yakın zamanda böyle bir niyetim var. Motordan istediğim günlük okul, iş vesairemi çekmesi ve yazları ~500 km'lik yerlere(arazi, engebe falan değil) gidebilmesi. En hesaplısından neler önerilebilir? 1500-2000'e bir şeyler bulunabilir mi mesela? Önümü görmeye çalışıyorum. Teşekkürler...




 
o paraya ancak scooterlardan alabilirsin. yada elektrikli bisiklet denenlerden alabilirsin. vespa denilen daha şık modeller 4-5 binden, adamı dağa çıkartacak ve 500 km'lik yolu sana çekilir hale getirecek olanlar 6-7 binden başlar.


  • trajikomix  (23.10.12 20:30:26) 
Şöyle bir şey dediklerimi çekmez mi mesela: www.sahibinden.com ? Başlığa tekrar bakıp ona göre alın sorumu.


  • nevarki  (23.10.12 20:37:17) 
1000,1500 liralık çin malı bi scooter ile eskişehir->çanakkale->izmir->bursa->eskişehir yapan tanıdığım var :) şahsi fikrim o cbf ile o yollar çekilmez hem çok yorar hem sollama hızlanma falan tey tey bir sürü handikap olucak gibi değil. ama diğer tüm ihtiyaçlarınızı rahatlıkla karşılar. o küçücük tekerlekli vespalarla zaten uzun yola çıkılmaz.


  • olurnedenolmasin  (23.10.12 21:21:31) 
bu iyimiş ha gerçekten, dediklerinin çoğunu yapabilirsin gerçekten. 500 km yol zorlayabilir ama yapılmayacak şey değil.

fiyatlar mı düşmüş nolmuş la, ben baktığımda dediğim gibiydi, madem böyle gidip bisiklet alıyım dedim tüm varlığımı bisiklete bastım.
  • trajikomix  (23.10.12 21:22:54 ~ 21:24:13) 
sole bısı solıyım sana bende 1-2 ay once motor almaya karar verdım acıkcası cok anlamıyordum fakat chopper tarzı ucuz bırsey arıyordum. baya arastırdım.. 2. el guzel chopperlar bulabılrsn 2000 e .. uzun yolda yapabılrsn bu motorlarla.. ben mondıal 250 mct aldım ve cooook memnunum.

www.sahibinden.com


aynısından benımkıde ve 5000 km de aldım.. 2000 lıraya.. tavsıye ederıma bunlara bı bak derım..
  • garagas  (23.10.12 22:29:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.