[]

Tarz oluşturma

Yine ilginç sorularla karşınızdayım.

20 li yaşlardayım yalnız bir tarzım yok. Böle sürekli kullandığım bir aksesuar veya bir parfüm yada bir müzik tarzı.

Böle ne olsa dinlerim cilerdenim sanırım. Hangi şampuan varsa onla yıkanırım mesela.

Sizce bir tarzımın olmaması bir sorun mu?

Ve ben bir tarzı nasıl oluştururum?

 
"yalnız" bir tarz oluşturmakla başlayabilirsiniz.


  • Hallerlale  (21.10.12 21:07:46) 
önce türkçeyi düzgün kullanmakla başlayabilirsin.
yoksa tarzın olmuş olmamış neye yarar.

  • goldentitan  (21.10.12 21:13:32) 
hayır değil. belki evet, ama genelde hayır. baktığın yere göre ve tarz kelimesinden çıkardığın anlama göre değişir.

şöyle ki, tarz dediğimiz şey kendini ifade biçimidir. düşüncelerini ve hayat görüşünü müziğinle, giyiminle, konuşmanla yansıtmaktır.

senin burada tarz dediğin şey ise insanlara göstermelik bi imaj anlamına geliyor. bu açıdan bakarsak olmaması bi sorun değil.

diğer açıdan bakarsak, hayata dair bi görüşün yokmuş gibi bi anlam çıkıyor. 20li yaşlarda insanın bunu oluşturması gerek ama zaten çoğumuzda yok bu!

burada gördüğüm arkadaşlarımdan örnekler vereyim.
elemanın biri saçlarını açık sarı gibi bi renge boyuyor ve sürekli dar paça kot giyiyor. saç stili oluşturarabilir ve bershka, pull and bear gibi yerlerden giyinebilirsin. saçının yarısını farklı renge boyayabilir, kulağına delik takabilir, saçının yarısını kesip yarısını uzatabilirsin. budist rahiplerin yaptığı gibi sakal bırakabilir, nightwish.teki bi elemanın yaptığı gibi sakallarını örebilirsin. falan filan. ama bunlar zorlama şeyler ki, seni yansıtmazsa sadece kaporta veya ambalaj değiştirmiş olursun.

bu arada, müzik seçiminin olmaması kötü bence. ilk oradan başlamalasın.
  • dahinnotha  (21.10.12 21:22:36) 
İlk iki arkadaş keşke hatalar bulmak yerine bana yardımcı daha mutlu olurdum.


  • top_secret  (21.10.12 21:33:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.