[]

Acil RapidShare sorusu

Imperium'un sadık insanları...

Uzaklardaki bir arkadaşa 6GB'lık dosya aktarmam lazım. Bunun için Rapid Uploader ile Free User olarak upload edip onun RapidShare account'u ile indirmesini planlıyorum. Şimdi, free user olarak upload'ın bi sınırı var mı? Yani bana tutup da indirmede olduğu gibi günlük upload limitin bu kadarmış der mi? Ya da aynı olayı kullanıcı olarak yollarsam farkı nedir? Bir defalık yollanacak bir şey olduğundan kalıcı olmasına gerek yok. Zaten o yüzden free user olarak upload etmeyi düşünüyorum.


 
limewire tarzı bir p2p programı kullansanız?


  • ycan07  (08.12.08 21:30:48) 
@ycan07
Dostum ne yaptın ya. O tarz bi şey kullacak olsam MSN'den yollarım aynı hızda ve daha kolay bi şekilde... :-)

  • metal revolution  (08.12.08 21:35:39) 
upload siniri yok diye biliyorum ama kesin emin degilim.

arkadasin hesabini alip kullansan olmuyor mu?
  • trimpot  (08.12.08 21:39:01) 
@trimpot
Arkadaşımın hesabını kullanmaktayım zaten. Ama adam büyük bir sitenin mod-uploader'ı. Yani en küçük KB'ye bile ihtiyacı var. Geçici bile olsa istismar etmek istemiyorum.

  • metal revolution  (08.12.08 21:41:20) 
adamlar uploaddan kazaniyor, sinirida olmuyor haliyle. sinir yok ama bikac ay icinde download edilmezse siliniyor otomatikman ona dikkat edin. 6 gb hicbisey zaten sinir olsada 6 gb degildir hic mera ketmeyin.


  • sanio  (08.12.08 22:46:28) 
Yok zaten dosyaları iletildiği gibi silmeyi düşünüyorum. Siteyi incelediğim, free user için upload'daki tek sınırlama tek dosya boyutu ki WinRAR'la o hallolur. Teşekkür ederim... :-)


  • metal revolution  (08.12.08 22:54:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.