[]

İddia konusu?

Yeni tanışılan kızla oyun oynanacak. Ama oyunun sonunda iddia olsun dedik fakat aklıma bi şey gelmedi. Şöyle samimiyeti arttırıp arayı ısıtacak ancak bokunu da çıkarmayacak bir iddia önerisi var mıdır? Para harcatacak bi şey olmasın mümkünse kızın parası var mı yok mu bilmiyorum. Sizden gelecek orijinal fikirlere açığım dostlar.




 
kaybeden diğerinin burnunu öpsün, ucunu yalasın, fotoğrafla belgelensin


  • kisa  (20.10.12 13:29:11) 
tabi ki evde yapılacak yemek ya da şarap.. iddaayı da mutlaka kaybet aga, hırs yapma he :)


  • hosein  (20.10.12 13:30:10) 
Resimli tişört.Aklıma ilk geleni yazdım.


  • Caaannn  (20.10.12 14:35:14) 
evde yemek falan olmasın bence ben yeni alaka kurmaya çalıştığım erkek böyle bir şey söyleyince "öf, biz de hiç anlamadık şimdi sanki" diye düşünüp kıl oluyorum, herkes aynı değildir tabii bilmem.

haftasonu kahvaltısı çok güzel bence, şöyle 10-11 gibi buluşur kahvaltı edersiniz. kahvaltı bedeli zaten beşiktaşta 6 liraya bile veren var parası yoksa, 10-15 liraya gayet bulunabilir. sonra sen de, hadi iddia için ısmarladın ama ben de sana bilmem ne ısmarlayayım falan gibi günü devam ettirebilirsin. laf açılır da bir şey yapmaya karar verirseniz başka bir gün tekrar ayarlanmaya gerek kalmaz. kahvaltı iyidir yani. para için çekinirsen, ucuz yer tespit et, "çok seviyorum şurayı, orda kahvaltı olacak" de. :)
  • of dream and drama  (20.10.12 15:42:04) 
öyle yemek falan değil de kızı çılgın bir şey yapmaya zorlayacak bir durum olsun. mesela okulun ortasında "ben bir böceğim" diye bağırmak falan gibi normalde yapmayacağı ama eğleneceği bir şey.


  • r_u_h  (20.10.12 16:40:32) 
yemek konusunda ben de çekiniyorum hem çakallık yapıyor gibi görünürüz hem de kaybedersem pek anlamam yemekten rezil oluruz kıza :) @r_u_h'un dediği gibi cesaret gerektiren bi şey olsa daha iyi olur gibi sanki ama ben böceğim nedir abi ya :d


  • ucan pirasa  (20.10.12 17:38:05) 
önemli olan biraz rezil edecek bişey söylemesi ama bu sırada daha hiç ypamayacağı bişeye cesaret etmesi ve senin yanında kendini cesur ve eğlenceli hissetmesi.


  • r_u_h  (20.10.12 18:07:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.