[]

ekşi duyuruya girince mobil web sayfasına yönlendiriyor

sizde de oluyor mu?
şu kısa yola tıklıyorum
www.eksisozluk.com

ahan da buraya gidiyor
www.eksiduyuru.com

edit: Mac OSX üzerinde Chrome kullanıyorum, mobil cihaz değil yani

 
evet nedendir ki?


  • bass solo take one  (19.10.12 02:18:16) 
lan bi' tek bende oluyor zannetmiştim. cookieler filan da işe yaramadı bende. bi' bilgisayarı yan yatırmadığım kaldı, bak onu da yapamıyorum.


  • klassno  (19.10.12 02:36:10) 
ben de bir şey yok. tarayıcı:chrome


  • yakuza123  (19.10.12 03:44:46) 
Mobil sürümün emn altında mobil sürümden çık var. Ona tıklayınca düzelmesi lazım. En azından bende düzeldi.


  • onexey  (19.10.12 07:08:29) 
Mobil sayfa için koşula bağlı yönlendirme yapılmış. Yani eğer bir bilgisayar kullanıcısı değilseniz sizi otomatik olarak mobil sayfaya yönlendiriyor.

Eğer mobil görünümü istemiyorsanız en alttan "mobil görünümden çık" diyebilirsiniz.

Hatta şunu mobil cihazınızda sık kullanılanlara ekleyebilirsiniz; www.eksiduyuru.com
  • Raymond  (19.10.12 08:45:54) 
Sorun yaşayanlar kullandıkları OS ve Browser'a yazabilirler mi?


  • spankenstein  (19.10.12 13:28:43) 
Bu URL işe yaramadı mı?

www.eksiduyuru.com
  • Raymond  (19.10.12 13:32:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.