[]

western digital live media player harddiskleri görmüyor

başlıktaki konuyla ilgili google taraması yaptığımda özellikle donanımforum'da aynı dertten muzdarip insanlar olduğunu gördüm, bu media playerların bu kadar hassas olduğunu bilmezdim. harddiskleri pc ve tv'den ayrı ayrı güvenli çıkarıp eğer wd media player içine wdlive dosyası atmışssa onu da silerek -çözüm önerilerinden biri bu çünkü- tekrar taktım ama media player tanımıyor harddiski, ayrıca tekrar harddisklerden birini biçimlendirmeme rağmen yine yemedi. böylesi uyuz bir problem sık sık devam ederse doğrudan tv'ye bağlama niyetindeyim harddiski. son olarak 1. üç ayrı harddiski de tanımadığını ama harddisklerin sağlam olduğunu söyleyebilirim 2. ilk bir-iki saat tanımış olmasına rağmen harddiskleri çıkarıp tekrar taktığımda görmemeye başladı (ilkinde güvenli çıkarmayı unutmuştum)

çözüm önerilerinizi bekliyorum ve şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum


 
cihaz güncel mi? yani son sürüm yazılımı yüklemeyi dene? yüklüyse tekrar yükle bence. şurada anlattım, cihazın buysa yükle buradan.

(bkz: #23786194)
  • esmer  (18.10.12 10:13:23) 
"esmer", diğer bir sorun da şu ki ethernet bağlantısı yapmama rağmen cihaz görmedi otomatik olarak, tüm verileri manuel olarak girmeme rağmen yine algılamadı interneti... ama asıl sorun şu ki ben kurulum yapmadan ilk başta oynatabildim iki harici diski'de aynı gün içinde görmemeye başladı ama, harddiskler takılı olduğunda ışıkları yanıyor-ısınıyorlar vs. falan ama saatlerce beklememe rağmen görmedi ne 2tb lık olanı ne 300 gb lık olanı. donanımforumda 120 sayfaya yakın yazı var ve ilginç sorunlarla boğuşuyor insanlar, acaba media player ı tamamen devre dışı bırakıp doğrudan usb girişli led tv'ye bağlasam aynı kalitede görüntü almaz mıyım? değer mi değmez mi bu media playerla uğraşmak için tam bilemiyorum.


  • candanag  (18.10.12 10:30:19 ~ 10:34:38) 
hala "yazılımın güncel mi?" soruma cevap vermedin :) bi güncelle, ondan sonra hata çıkıyorsa bakarsın yoluna.


  • esmer  (18.10.12 10:42:04) 
yazılımı güncelleyemedik, harddiskleri tanıtamadık (2 gb-300 gb ve 2 tb lık hem fat hem de ntfs formatlı denemelerle), ben pes etmiş durumdayım, doğrudan usb bağlantısı ile tv'den bağlantı sağlamak umarım sorunsuzca değişik formattaki videoları çalıştıracaktır.


  • candanag  (18.10.12 15:04:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.