[]

aşırı ekmek tüketimi

selam herkese,ben aşırı derecede ekmek yiyorum.çok fazla kilo aldım.ekmek yemeyip dünyayı yesem bile doymuyorum.nerdeyse ekmek arası ekmek yicem :)bana alternatif sunar mısınız?ekmek yemeden doyma hissini nasıl duyarım.kilo vermek ve de tekrar almak istemiyorum.teşekkürler




 
bol tahıllı ekmekleri tercih edebilirsin daha çabuk doymanı sağlar bu, veya evde kendin kepek veya çavdar unuyla ekmek yapabilirsin. etimek tarzı şeyler satılıyor ekmek yerine onları tüketebilirsin, hiçbiri olmadı diyelim kızartıp yiyebilirsin en azından.


  • crimsonlady  (16.10.12 23:46:13) 
Ekmeği dilimlenmiş olarak ilk önce. Onların dilimleri baya ince oluyor. Yavaştan o ekmek dilimleriyle yetin,sonrası gelir. Ben de aynı yarım ekmek yemeden doymazdım,bu yolla şu an neredeyse ekmek aklıma gelmiyor.


  • birbilsem  (17.10.12 00:01:49) 
kepekli ekmek, buğday ekmeği yada mısır ekmeği yersen hem daha azı ile doymuş olursun hem de sağlıklı beslenir kilo almazsın. tokluk hissi verir.


  • t3hn0  (17.10.12 00:05:29) 
karatay diyeti hakkında bir kaç şey oku sözlükten. orada söylenenleri yaptığında zaten ekmek yeme ihtiyacı duymuyorsun, acıkma gibi bir durumun da olmuyor.


  • tormentorius  (17.10.12 01:04:52) 
yemeğe başlamadan önce lif oranı yüksek meyvelerden ye. mesela elma, üzüm. yemek sırasında da tam tahıllı dilimlenmiş ekmek ye. yemekten önce 2 bardak su iç bir de.


  • schizophrenia  (17.10.12 01:13:26) 
ayakkabı ye


  • maresalx  (17.10.12 01:13:52) 
psikolojik bence. ekmek yemeden de doyarsın niye doymayasın. ayrıca doyma hissini duymadan da kalkabilirsin yeterince yediğini düşündüğünde.
ben kahvaltı hariç hiç ekmek yemeye gerek duymuyorum. ama yemeğin yanındaki pilav makarna patates falan olunca onları yiyorum. zaten hem pilav makarna hem ekmek yiyenlere çok şaşırıyorum. etrafımdaki insanlar bir yediklerime bir zayıflığıma bakıp anlam veremiyorlar. sadece ekmek yemiyorum

  • painted bird  (17.10.12 04:28:05) 
psikoterapiye ihtiyacın var.


  • ben smyrna  (24.10.12 08:59:55) 
bende de vardı aynı durum. ekmeksiz doymadığını düşünmek bence de psikolojik. ben tadını çok sevdiğim için çok tüketiyordum. şu an kahvaltıda hala çok yiyorum ama öğlen ve akşam azalttım, onu da seçenekleri çoğaltarak yaptım.
örneğin her öğüne dev salata konursa azaltılır bence. sonuçta bir kapasite var. düşün çorba, sebze/et, az pilav, bol salata, yoğurt, hepsini bir öğünde yesen zaten ekmeğe çok yer kalmaz.

  • pinkket  (24.10.12 09:44:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.