şimdi bunlar birbirilerini izliyorlar devamlı. nükleer silahları da çok çeşitli yerlerde ve hatta anlık konumunu kimsenin bilmediği denizaltılarda falan. iki tarafın da uydusu, her şeyi var ve bu nükleer başlıklı füzeler binlerce.
sen binlerce füzeyi ateşlediğinde diğer taraf da anında yollamaya başlayacak füzelerini. buna da
mutually assured destruction diyorlar. yani, ya benimsin ya karatoprağın modu. bana bir şey olursa hepimizi öbür tarafa yollarım olayı.
rusyanın
dead hand sistemi var, bu tam otomatik sistem nükleer saldırı olduğu an tüm füzeleri otomatik fırlatıyor. düşman taraf tüm yönetimi yok etmiş olsa bile elde kalan füzelerin tamamı düşmanı vuruyor.
ayrıca atılacak olan nükleer bombalar diğer ülkeleri de etkileyeceğinden dolayı, diğer ülkeler de akıllı olun oğlum modundalar. ilk füzeyi atan diğer ülkeleri de karşısına alır.