[]

Calışma ortamınızı kolayca değiştirebilir misiniz ?

Biri iki yıllık biri dört yıllık iki teknik üniversite bitirdim lakin hep turizmle alakalı islerde çalıştım. Dolayısıyla teknik bir adam değilim. 3 sene böyle turizm de çalışmışken ailemin de baskısı sonucunda birden hop diye kendimi sanayi ortamında buldum. Tanıdık filan derken is bulmam zor olmadı lakin hersey bana yabancı. Ortam yabancı terimler yabancı. Daha önce elime çekiç almisligim yokken şimdi parça bağlayıp parça söküyorum. Allah'tan is yerindekiler de yabancı oldugumu bildiklerinden cok yardımcı oluyorlar sag olsunlar. Kendimi yokluyorum cok rahatsız hissetmiyorum bu durumdan tek tedirginliğim ısı bilmemek. İcimde acaba bir amele vardı da o mu çıktı ortaya yoksa bu sonradan yasayacağım bir psikolojik sıkıntının sakinliği mı ? turizm den sanayi ortamına geçiş bu kadar kolay olabilirmiydi sizde de ?




 
olur ya, yaptigin teknik is sonucta arastirma gelistirme degil.

yani sosyoloji mezunu koysak senden biraz daha uzun süredede olsa yapardi yani kisa sürede. normal.
  • serabetan  (09.10.12 13:29:10) 
ben de yazılımdan şantiyeye geçtim. birinci yılım dolmak üzere ve şu an işler yürüyor sorunsuz.

okulda öğrendiklerini kolay kolay unutmazsın, unuttuğun şeyleri de görünce hatırlarsın.
  • hosein  (09.10.12 13:33:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.