[]

makyaj malzemesi (kadınlar kulubu stayla)

çok beğenip, bitince tekrar tekrar aldığınız ne var?




 
mac allık. (daha bitmedi gerçi ama bitince alıcam.)
yves rocher'nin makyaj temizleyicisi. (bu da bitmedi ama bunu da bitince alıcam.)

  • goldentitan  (05.10.12 14:50:22) 
estee lauder göz kalemi - rimel - concealer
clinique makyaj temizleyicisi (take the day off)

yıllardır hep bunları kullanırım.
bunun dışında göz farı, allık gibi şeyler de zaten hep bu markalardan kullanırım genelde, ama bunlar demirbaşlarımdır.
  • blatta hiberna  (05.10.12 15:01:14) 
bioderma makyaj temizleyicisi yıkayarak çıkartan dermatologum vermişti her yuz tipi içinmiş gunluk yıkama içinde geçerli tonik bile gerekmiyor. şişesi mavi olandan.

sonra double effect rimel. avon göz kalemi aksada biraz baya yumuşak sürümü kolay
  • eja  (05.10.12 15:16:23) 
yves saint laurent touche éclat aydınlatıcı; göz altları, çene vs her yer için mükemmel bi ürün. yenilemeyi bile beklemem, yedekliyorum.


  • simona  (05.10.12 16:48:06) 
nivea cherry lipstick. (eskiden vardı, parlak olmayan) şimdi netten getirtiyorum, türkiye'de yok.
bitmedi ama biterse yeniden alacaklarım;
- benefit dandelion allık
- no7'ni bir ruju (yanımda değil, ismini de bulamadım)
- missha bb cream
  • black sabahat  (05.10.12 17:56:37) 
mac jel eyeliner
sevil make up base
dior show rimel
chanel tekli siyah far
nivea cherry lipstick

ama makyaj malzemesinden çok fırçalarıma bağlıyım. iyi bir fondöten fırçası ve dipliner fırçası olmadan makyaj yapamam. (inglot/mac)
  • cereal killer  (05.10.12 18:54:14 ~ 19:31:44) 
temizleyici olarak acı badem sütü, nemlendirici olarak bepanthen krem kullanıyorum. onun dışında lush'ın yüz temizleyicisi, maskesi, peelingleri falan hastasıyım. bitmeden alırım.
dudak kremi olarak garnier lipcocoon, nivea cherry, watsonsın uvalı hafif pembelik veren lip balmı bunlar hep sevdiğimiz ürünler.
vücut nemlendiricisi olarak yine lush'ın massage barları rulez.
bu yaz baya tinted moisturizer kullandım biterse ondan alırım heralde.
allık biriktirmeyi seviyorum markası önemli değil.
bi de herkesin yazdıklarına baktım da ben makyaj yapmıyomuşum :)
  • meriadoc  (06.10.12 02:16:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.