[]

Torrent Durdu!

Left 4 Dead II, indiriyordum, %77.5 da durdu. indirme hızı 0.1 - 0.9 kb arası, gönderme hızında ise hiç bir problem yok. yapabileceğim birşey varmı? yandı mı bu iniş çabası?




 
bekle, silme dosyayı. devam etme olasılığı da var.


  • şeytanın protez bacağı  (05.10.12 08:36:04) 
4 saattir bekliyorum zaten. bu arada bittorent programında değerlendirme diye bir kısıma, başkalarıda aynı problemi yazmış. seed gerektiği falan söylenmiş. bu seed olayını geçiştirebilecek bir kestirme var mıdır?


  • ete summer  (05.10.12 08:39:05 ~ 08:39:17) 
sanırım indirdiğin torrent'de seed yok şu an. başka hiçbir şekilde açıklanamaz bu. beklemen gerekiyor bir süre. bu süre 5 saatte olabilir 24 saatte bunuda göz önünde bulundurursan iyi olur. sonuç itibariyle inecektir öylece kalmaz seed edildiği sürece.


  • guest  (05.10.12 09:01:10) 
bana da bi belgeselde olmuştu aynı şey. 2 hafta boyunca zibilyon tane başka dizi|film indirdim o anca ikinci haftanın sonunda bitti. o yüzden sakin ol kalsın listende


  • hosein  (05.10.12 10:20:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.