[]

Gönüllü logo tasarımcısı aranıyor

Bir kaç tane ticari olmayan projemiz var, onlar için "konsepte uygun ve göze güzel gözükecek logolar tasarlarım ben" diyen birilerine ihtiyacımız var. Öğrenci olur, profesyonel olur, hobi olarak uğraşır hiç önemli değil. Karşılığında bira ısmarlayabilirim :) Mesela www.vokabula.com var fikir vermesi açısından, anca gördüğünüz gibi bir logo yapabildik ama elinden daha güzel şeyler gelebilecek arkadaşların yardımına hayır demeyiz...




 
vokabula'nın logosu derken favicon'u demiyorsunuz değil mi? index'teki iyi de favicon çok ilgisiz kalmış. logo tasarım için bu işten keyif alan grafik tasarımcısı bir arkadaşımla iletişime geçiyorum.


  • sofistike maymun  (30.11.08 13:41:09) 
favicon değil de o V'si kitap şeklinde olan logoyu kastediyorum. Ne denir bilemedim, özel adını bilmiyorum, logo işte :)


  • crown  (30.11.08 13:49:47) 
ben elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
msn falan vereyim mi oradan konuşalım?


edit: direk işi almışım ya. sana da uyarsa tabi msn vereyim :)
  • ymerdiveni  (30.11.08 14:06:55 ~ 14:07:48) 
ben de yardımcı olabilirim. ne istediğini tam olarak ifade etmen kafi. yine de direkt olarak görüşmek istiyorum dersen messenger adresimi vereyim..


  • jack of hearts  (30.11.08 14:18:50) 
ya bu duyuruya cevap verip ben yapabilirim diyen arkadaslar.
bu arkadasa yardim ettikten sonra bide bana el atin bi logoda bana yapın ya.
doruk@nonexisted.com msn adresim kalin salincakla saolun.
  • crystalsoul  (30.11.08 16:05:01 ~ 16:05:27) 
@ymerdiveni
@jack of hearts

tabi msn adreslerinizi veya email'lerinizi yazın iletişime geçelim, çok teşekkürler...
  • crown  (30.11.08 16:05:27) 
@crown: msn adresim, berch@windowslive.com . sen de adresini yazarsan senin olduğunu anlayayım. yazmak istemesen de ilk 3 harfini falan yazarsan sen olduğunu anlayabilirim. nasıl oulyor bilmyiorum da alakasız kişilerden tanımadıgım etmedigim insanlardan ekleme talepleri geliyor.


  • ymerdiveni  (30.11.08 17:43:14 ~ 17:54:42) 
crown geçiyor zaten msn adresimde :)


  • crown  (30.11.08 19:08:17) 
d.arslan1@hotmail.com
yalnız acelesi var mı, varsa ne zamana merak ediyorum. bu hafta biraz sıkışığım da, sizin boş olduğunuz zaman benim, benim olduğum zaman sizin olmama ihtimali oldukça yüksek.

  • jack of hearts  (30.11.08 19:20:32) 
@ymerdiveni
@jack of hearts

ekledim ikinizi de, teşekkürler ilginiz için. Acelemiz yok, belli bir zamanı da yok yetişmesi gereken. Dediğim gibi kar amacı gütmeyen şeyler olduklarından rahatız o konuda ama tabi ne kadar çabuk o kadar iyi. Bir hafta kesinlikle problem değil o açıdan...
  • crown  (30.11.08 19:33:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.