[]

kartla tek çekim ama ben tek çekmemek istiyorum

550 tl lik tek çekim olan bir alışverişi bankamla görüşüp taksitlendirebiliyor muyum vardı sanki bu tarz bişey duymuştum? nasıl olur bu iş yapan duyan eden ?




 
işbankası internet ve telefon ile bu işlemi yapıyor. ama faiz oranı hakkında bilgim yok. bankanın 444lü telefonunu ara istersen


  • 1917  (03.10.12 15:37:51) 
Taksitlendirebiliyorsunuz.
Önce kartınızdan tek çekim olarak yapacaksınız alışverişinizi.
Sonra, bankanızın 444'lü numarasını arayıp, yönlendirmelerle yapmaya çalıştığınız işlemle ilgili görüşeceğiniz kişiye ulaştıktan sonra, isteğinizi anlatacaksınız. Onlar da sizi istediğiniz taksit miktarına göre ne kadar faiz ödeyeceğiniz konusunda bilgilendirecektir. Daha sonra da onaylatmak için sorular soracak ilgilenen kişi ve ödemeniz taksitlendirilecek.
  • djarwi  (03.10.12 15:39:32 ~ 15:39:53) 
Yapı Kredi'nin böyle bir nanesi var. Taksitçi diye geçiyor.

www.taksitcikart.com.tr

Otu-boku taksitlendirebiliyorsun.
  • ahmetcan44  (03.10.12 15:41:41) 
garanti bankası telefonunuza msj atıyor taksitlendirmek istiyorsanız cevapla deyip şunu yazın diye. 100 tl ve üzeri her alışverişte yapıyorlar.


  • hosein  (03.10.12 15:45:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.