[]

Ev Döşeme

Almayı düşündüğüm ve henüz kaba inşaat halinde olan bir dairenin iç kısmını, güzel birşey olsun maksadıyla iç mimarla anlaşıp ona teslim etmek sizce mantıklı mı? Böyle şeyler çok pahalıya mı mal olur?




 
Pahaliya mal olur ama iyi bir mimar ise degdigini goreceksiniz.


  • yilmazyildirim  (02.10.12 09:23:53) 
İnşaat mühendisiyim, kendi evimin içini yaptırana kadar göbeğim çatladı. Adamların başında duracak biri gerekiyor. Yoksa sçp batırıyolar bi de inanılmaz uzun sürüyor. Ayrıca duvar rengi, seramik, vitrifiye, mutfak-banyo malzemesi, tip vs seçimi derken ömrünüzden gidiyo. Düdük kadar eve servet harcamış olmam da cabası. Benim hatamdan ders almayıp erkek arkadaşımın evine de kendimiz uğraştık, bitirene kadar birbirimizi yedik. Bence güvenilir biriyle anlaşın, hızlıca çözsün geçsin. Emin olun kendi kendinize de aynı paralara çıkarsınız. Biriyle anlaşmazsanız da işin başında durun, herkesi sıkıştırın, yoksa ustalar bi gün gelip bir hafta arazi olur, çok meşhur mutfak markası sizin dolapları bi türlü gelip takamaz vs vs... Nazi gibiyseniz ya da öyle biri varsa ailede kendiniz yapabilirsiniz özetle.


  • mugettin  (02.10.12 09:32:39 ~ 09:32:55) 
olurastarı yüzünden pahalı gelir bence sen yapılı uygun bir ev bak...


  • duduulaş  (02.10.12 09:40:38) 
eğer şantiye işi yapıyorsan ya da tanıdıkların varsa ve biraz olsun estetik yanın mevcutsa bence kendin yaptır daha iyi. yok ben o işlerden anlamam param da var kafam raad olsun diyorsan git bi iç mimara.


  • hosein  (02.10.12 11:07:19) 
kişilik olarak rahat biriysen, vaktin bolsa ve bu işlerden anlıyorsan olabilir. yoksa duvarların farklı renklere boyandığını, seramiklerin yanlış döşendiğini falan yaşayabilirsin. güveninilir bir usta varsa o da olur. sonuçta iç mimar da sürekli başında durmayacak adamların.


  • merhum  (02.10.12 11:41:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.