[]

Sadece Kadın ve Çocukların Maça alınması nedir, ne değildir?

şimdi, hazır ortam da uygunken sorayım dedim; takım taraftarsız oynama cezası aldığı halde neden kadın ve çocukların maçı izlemesine müsade ediliyor?
düşününce, bunun altından bunlardan taraftar olmaz zaten; gelseler ne olur gelmeseler ne olur gibisinden bir mesaj çıkmıyor mu?
ya da ne bileyim, sırf kadınların maçı izlemesi ceza olarak da reva görülüyor olabilir ceza alan takım için.
işin asıl garibi de, karşı cinsin bu durumu hiç garipsemeyip, lay-lay-lom maçlara gidip gelmesi; ulan, madem seyircisiz oyama cezası verildi, bizim ne işimiz var o zaman diye sormamları.
haksız mıyım sizce?

 
haklısın...


  • sic_co  (30.09.12 11:05:31) 
3. taraf olarak mantıken haklısın. ama kadın ve çocuklar tarafından bakınca üzümü yiyip bağını sormamak daha mantıklı bence. bu durum en çok futboldan uzak feministlerin yada erkekleri rahatsız ediyor. gidenler gayet memnun.


  • mayeskuel  (30.09.12 11:06:36) 
güya iş yapmış oluyolar, seyircisiz ama kadınlar girebilir kadınları seyirci yerine bile koymuyolar işte.


  • bunumu demek istedin  (30.09.12 11:20:27) 
seyircisiz oynama cezası olay çıkaran seyirciler yüzünden olmuyor mu?
e bütün bu olayları kim çıkarıyor, erkekler.
o zaman neden hazır erkeklerin olay çıkaramayacağı nispeten güvenli bir maç varken, kadınları ve çocuklar rahat bir şekilde maç izleyemesin?
olaya sadece kadın erkek farkı olarak değil bir de türkiye şartlarında bakmak gerek.
maç olduğu günler ben evimden çık(a)mıyorum, bir olay çıkacak diye. türkiyede ölmek de yaralanmak da çok kolay.
  • goldentitan  (30.09.12 11:26:49) 
Olum ceza işte ama televizyon başındakine de ceza. Ciyak ciyak bağırıyorlar falan ama yinede mantıklı bir uygulama çünkü hem stad boş kalmıyor hemde toplumu bazen böyle etkinliklere sevk edip enerjilerinin alınması gerekiyor.


  • EXXE01  (30.09.12 11:30:33) 
ortalama bir kadını baz alarak konuşuyorum. ona göre, istisna örneklerle gelmesin kimse.

maça gitmek isteyen kadın bile bi değişiklik olsun diye gider, sorsan 5-6 oyuncu söyler tıkanır. en az iki tanesi zaten transfer döneminde gitmiştir. :)) hem arkadaşlarıyla gider, değişik bir ortama girmiş olur. ya da kafasına eser yalnız gider falan. amaç değişik bir şey olması.

böyle olunca, "bi izleyip gelelim" kafasındaki kadınların kapalı tribününün civarında olması mı daha mantıklı yoksa tamamen kendilerinden oluşan bir toplulukta olmaları mı ?

taraftarların yaptığı denyoluklara değinmiyorum bile, daha onlar var. yazsam karakter sınırı yetmez. bence gayet güzel bir olay.
  • zazazaraeta  (30.09.12 11:32:16) 
kadın ve çocuklardan oluşan bir grup erkekler kadar tezahürat vs yapamayacağı gerçeği ortada. bu yüzden de gelmelerinde bir sorun yok diye düşünüyorlar. bunun aşağılamak, seksistlik, ayrımcılık gibi bir amacı olamaz.


  • sttc  (30.09.12 11:51:50) 
bu uygulama saçmalıgın daniskasıdır, aydınlar başkanlıgı ve iktidarın ortak aldıgı saçma sapan bir karardır. böylece ortada ceza diye birşey kalmıyor, süper lig maçları liselerarası turnuva havasına bürünüyor.


  • smoothcriminal  (30.09.12 13:00:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.