[]

35.000€ alınacak

baslıkda yazdığı gibi 35.000€ almam gerekiyor, istanbulda en ucuzdan nerde alabilirim?, kapalıçarsı hariç. sadece 2 kışiyiz bi sakatlık çıkmaması adına guzel yerler olsun :) bankadan alsam cok pahalıya mı gelir?




 
bankalar 1000 avro sonrası farklı fiyat uyguluyor diye biliyorum. sürekli çalıştığınız bir banka varsa oraya gidin ve üst katta müşteri temsilcisiyle işinizi halledin. size çay kahve de ikram ederler böyle büyük alım sonrası.


  • hosein  (28.09.12 13:34:50) 
bankaya da bak.
sor soruştur belki bir indirim yapar.
sakata gelme hacı 300 lira kar yapacam diye.
  • QwertyKlavye  (28.09.12 13:35:25) 
yahu bence bisey olmaz ya, abartmayin hocam, yani siz biraz dikkatliyseniz kapalicarsidakinin aynisi banka cikisinda basiniza gelir.

milyonlar dönüyo kapali carsida her saniye sonucta zaten dövizcilerde alisik buna.

bana sorarsaniz arkadasinizla arabayla gidin, paralari cantaya doldurursunuz, ordan da arkadasiniz arkadan gelir bi adim , ordan arabaya biner gidersiniz.
  • serabetan  (28.09.12 13:46:50) 
hangi bankalarda hesabınız varsa o bankalardan kur alın
en iyi kur hangisindeyse ordan alın euronuzu.

  • sli  (28.09.12 14:12:36) 
Paralari cantaya mi doldururlar?? 500 eur banknotlarla 70 banknot ediyor 1 deste bile degil be bilader ne cantasi :) fermuarli ic cebi olan bi montla gidin alin parayi bisi olmaz, cantada yuksek bir miktar sanarlar caniniz yanar.


  • kartonpiyer  (28.09.12 14:14:53) 
bankalarin doviz alim-satim islemlerinde belirli sinirlar icin uyguladiklari kurlar farklidir, zaten bildigim doviz burolari da gun icerisinde topladiklari dozivleri calistiklari bankalardan degistirerek para kazaniyorlar.


  • oeh  (28.09.12 14:47:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.