[]

Maket Tavsiyesi

Akşamları eve gittiğimde uğraşabileceğim bir maket tavsiyesi istiyorum.
öyle koca koca parçaları birleştirerek 1 saatte biten dalgalardan olmasın. Uğraştırsın ama hayata olan bağlarımı da koparmasın. 50 YTL civarı olsun.



 
Remzi kitabevinde ve D&R larda "revell" marka gemi/uçak/araba maketleri var. Normalde boyasnı, fırçasını, yapıştırıcısını da alman gerekir ama bazı kutularda dahil oluyor. Fırçasını, boyasını, yapıştıcısını veriyor yanında. Ufak paketlerden aldım ben 25 liraya, 1-1,5 günde bitti. Daha büyük boyları ve daha zor olanları var. Ben 3. seviye aldım ama herkese 4. ve üstü seviye tavsiye ederim.


  • 3200  (27.11.08 12:13:50) 
Beşiktaş Akaretler'de de bir maket dükkanı vardı ama yıllar önce gitmiştim, hala yerinde duruyor mudur dükkan bilemiyorum ama oralara yakınsan ya da uğrayabilirsen bir bak derim, çok çeşit vardı, her seviyede, her ilgi alanına uygun, fiyat aralığı da değişiyordu haliyle. Akaretlerin alt sırasında köşede Migros var, onun yanındaki sokaktan dümdüz gidersen o sokağın üzerinde olması lazım, tabii kapanmadıysa hala.


  • think martini  (27.11.08 13:30:16) 
Türk Hava Kurumu'nun model uçakları var. Yapımı kişiye göre hayli keyifli olabiliyor. Web üzerinden de satıyorlar.
modelucak.thk.org.tr

  • yapacakbirseyyok  (27.11.08 13:38:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.