[]

telefon hattım hakkında yapabileceğim bir şey var mı?

merhaba.

geçen haftalarda bir telefon hattı aldım. fransadayım, aldığım hat free mobile. fakat arama yapabildiğim arama alamadığım bir hat bu. çünkü 07... ile başlayan yeni bir seri imiş ve sorun operatörden kaynaklanıyormuş. yapabileceğim tek şey yeni bi hat almak veya sorunun şirket tarafından çözülmesini beklemekmiş. durumu anlatan mektup yazıp faxlayın ya da posta ile gönderin demişti telefonda konuştuğum müşteri temsilcisi. geçen cuma günü mektubu gönderdim, faks gitmedi!

mail ile ulaşmak için bir adresleri yok. sağda solda şubeleri de yok bunların gidip yüz yüze konuşayım. telefon edip müşteri temsilcisiyle görüşmek de ayri bi zulüm. 10 dk.da bağlanıyorum bi onda dakikada da anca derdimi anlatıyorum. müşteri temsilcileri iyi ingilizce bilmiyorlar. benim de dil bilgim çirkeflik yapacak kadar değil.

bu durumu göze alarak, sevgili dostlar, yapabileceğim bir şey var mı? ben zaten paramı geri verin ya da yeni bi numara verin diye mektup yazdım. ulaşmıştır sanırım. fakat işleme konması ne kadar sürecek bilinmez. aklınıza gelen bi öneri var mı?

 
eğer sorun operatörden kaynaklanıyorsa bu şekilde teknik olarak sorun hemen çözülmez. anladığım kadarıyla danışmaları\müşteri temsilcileri de problemli. bana kalırsa sen şimdi orange ya da SFR al. iki hattın da fazlasıyla şubesi var. sfr de hatlar da ucuz ve de çalışanları ingilizce biliyor genel olarak. bu durumda telefon konusunda daha fazla mağdur olmamak için yeni hat almalısın. sonra da free mobile dan sonuç bekleyeceksin artık. eğer çok pahalı bir şey değilse inan canını sıktığına değmez, uğraşma.


  • kırmızıkaşekaban  (27.09.12 14:21:04) 
bunca zamandır iletişim problemi çektiğimle kaldım free mobile yüzünden. sorun onlardan kaynaklanıyor. teknik ekip de bunu söyledi.

dün cevap geldi onlardan. hattını da değiştiremeyiz, paranı da veremeyiz. iptal et ve yeni bi hat al temalı. virgin mobile.da aylıık 450 sms ve 45 dk yalnızca 5 euro. free mobileda ise aylık ücret, sim kart masrafı ve yurtdışı görüşmesi derken zaten şimdiden 30eura.ya mal oldu.

(git: 484445)
  • dahinnotha  (27.09.12 17:41:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.