[]

Bi insanın bütün işleri ters gider mi ya???

neye el atsam elimde patlıyo. bi uğursuzluk var üzerimde ama ne olduğunu çözemiyorum. bi insanın işleri bu kadar mı ters gider? Bi önerisi olan var mı acaba???




 
belki de bu aralar evren senin yanında değildir.biraz sabırlı ol elbet her şey düzelecektir.


  • kırmızıgözlüağaçkurbağasıyeşili  (22.09.12 14:35:53) 
"why do we fall bruce?"


  • bugunku antremanda goz dolduran futbolcu  (22.09.12 14:41:32) 
kurşun döktür.


  • bunumu demek istedin  (22.09.12 14:55:27) 
gider. gidiyor oradan biliyorum.

bu konuda stoacıların bi sözü var. sözü hatırlayamadım da olayı yazayım. tanrı sana uğursuzluk veriyor çünkü seni seviyor. senin güçlenmeni istiyor, ileride yaşayacağın zorluklara karşı seni güçlendiriyor.
böyle yazınca çok manasız absürd bir şey oldu ama idare et.

Altın, ateş ile; iyi kul da belâ ve musibet ile tecrübe edilir. (Hz. Ali)
  • dahinnotha  (22.09.12 15:01:06) 
bazen olur öyle.bazen de fazla şanslı olursun,şaşırırsın.sabırlı ol.herşey yoluna girmeye başlar,merak etme.


  • rock n roll  (22.09.12 17:06:29) 
benimde uzun yıllar aynı şekildeydi, şimdi yavaş yavaş şifreleri çözmeye başladım. bakış açısını değiştirmekle alakalı bir şeymiş meğer.

karmaşa daima doğal düzene karşı koymanın sonucudur. dünyasal durumları kendimiz seçiyoruz.

ne yaparsanız yapın, seks, kahvaltı, işinizde çalışmak, plajda yürümek, kitap okumak.. yaptığınız her ne ise tüm varlığınızla yapın.
  • daglien  (22.09.12 17:23:33) 
her olmayan iste bir hayir vardir. o senin ters gidiyor diye yorumladigin islerin, oyle gitmis olmakla, seni ne gibi tehlike ve belalardan korudugunu, kurtardigini, hic bir zaman bilemeyeceksin. haaa, bazen hayat ipuclari da veriyor bu konuda. ileride bir bakiyorsun, eger o is ters degil de "duz" gitmis olsaymis, muthis boka batmis olurmussun. bazen gorebiliyor ve ters gitmis oldugu icin derin bir "ohh" cekiyorsun.


  • compadrito  (22.09.12 19:53:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.