[]

suriye'de ırak'ta vd olan olaylar türkiye'de olabilir mi?

soru başlıkta. açık ve net.halkın ikiye,üçe veya beşe ayrılması mümkün mü? yani icraatten bahsediyorum. zaten ayrılmış durumda herkes. yani bir savaş çıkması olası mı?




 
böyle biraz daha devam ederse, maalesef evet.


  • ahmetdursun  (22.09.12 13:06:10) 
şuan zaten ayrık durumda laikler ve dinciler olarak. ama körüklenmiş bir ayrılık yok şuan. olmaz mı tabiki olur. hatta 5 yıl içinde falan kesin olur. pkk yı destekleyen kürtleri saymıyorum bile


  • secilmis uye  (22.09.12 13:15:38) 
türk-kürt ve dinci-laik şeklinde ayrımlar olacak gibi geliyor zaten sözlüğe baksana sol frame başlıklarının %70inde bu iki konudan birine bağlantılı sataşmalar oluyor misalen. hadi milliyetçilik değil de din-laiklik meselesi tam bir kısır döngü haklılık ispatlanabilir bir şey değil konu inançlar olunca. allah sonumuzu hayretsin. bir de benim gibi iki tarafa da bakıp saçmalıyorsunuz olum derdiniz ne diyip ortada kalanlar var benim merakım da bizlerin nice halde olacağı.


  • taqster  (22.09.12 14:37:14) 
gidisata bakilirsa ayrilmamasi mumkun degil gibi gorunuyor.


  • eindaclub  (22.09.12 14:44:33) 
türkiye'de türk kürt çatışması olması mümkün değil. ne kadar türkler kürtlere, kürtler de türklere laf söylese de kalkıp savaşmazlar. mümkün değil böyle bir şeyin olması.


  • mtrsykl  (22.09.12 14:46:27) 
ABD istedikten sonra o kadar müsait bir yapı var ki ayrılmak için. Şuan için ABD'nin çıkarları böyle gerektriyor diye birşey olmuyor. Yoksa Sünni-alevi, müslim-gayrimüslim, kürt-türk, laik-dindar, memleketçilik gibi ayrımlar o kadar çok ve keskin ki çok uzun zman bile almaz.


  • zaxurani  (22.09.12 15:30:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.