[]

Harici DVD Yazıcı

Bugün akşamüstü çıkıp dizüstüm için harici bir dvd yazıcı alasım var, piyasadakilerden hangisini önerirsiniz?




 
harici kullanmadım ama genel olarak asla philips almayın. alan 3 kişiden ikimiz pişman olduk. firmware'ini update edene kadar bi dünya dvdyi hatalı yazdı.


  • geldiler  (21.03.07 12:43:44) 
Ben internal Phillips'imi box alarak harici hale getirdim. Şu ana kadar 6 ayrı PC ve laptopta kullandım ve dandik DVD medyaları dışında hiçbir DVD kaybım olmadı. Phillipslerin firmware update etmeden adam olmadıkları fikrine yüzde yüz katılıyorum.


  • ntldr  (21.03.07 13:13:07) 
internal olsun external olsun dvd yazıcı denince NEC alınır. Writer piyasasının en iyisi. Direk nec al hiç bakma başkalarına.


  • 3200  (21.03.07 13:33:17) 
bence de nec al. tabii externalı yok sanırım nec'in ama bir kutu alıp takabilirsin.

ilk dvdimi yazdığımdn beri nec kullanıyorum çok memnunum.

ayrıca 1 yılı aşkın süre kutuyla beraber external kullandım nec'i
  • darknum  (21.03.07 13:41:36) 
Teşekkürler, sanırım şunu alacağım:
www.sky.com.tr

  • robin  (21.03.07 14:14:37) 
plextor diyesim geldi :) demiyim en iyisi


  • blackdog  (21.03.07 14:44:07) 
Nec 7173 almaya karar vermekle çok doğru bir karar vermişsin. Geçen çarşamba şu saatlerde ben de NEC 7173 aldım. Bir haftadır kullanıyorum, aşık oldum alete, fotoğrafını cüzdanımda saklıyorum o derece.


  • 3200  (21.03.07 15:59:31) 
ahah bende 1 ay kadar önce kadıköy golddan aldım o aleti 75 ytlye.

Yalnız labelflash yapacak nero yazılımını bulamadım bir türlü. haberin olsun. medya da yok piyasada.
  • darknum  (21.03.07 22:50:18) 
ben philips kullaniyorum, kutu/driver ayri degil, direkt bu $ekilde satiliyor, teknosa'larda falan vardi. birkac aydir kullaniyorum. gecen hafta 6,5 saat kesintisiz (hic ara vermeden, evet) dvd okuma/yazma icin kullandim, en ufak sorun cikarmadi (veri tanimlamalarda da hata vermedi) lightscribe ozelligi yok belki ama yine de tavsiye edebilirim.


  • jack o lantern  (22.03.07 12:18:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.