[]

ders kaydı (erasmus)

merhaba,

learning aggrement.taki dersleri değiştirmem gerekiyor. yeni alacağım derslerin türkiyedeki okulumla eşleşmesi şart mı? 30ects.yi tamamla da ne olursa olsun durumu mu var? ben zaten okulumu uzatmayı düşünüyorum, o konuda bi sıkıntım yok.


 
değişmiş hali de imzalanacak o belgenin, itü'de eşleşme şart ama bazı üni.ler çok gevşek oluyor. bunu kendi üniversitenden eski erasmus öğrencilerine sor, en iyi onlar bilir. her okulda farklı.


  • of dream and drama  (18.09.12 01:55:09) 
evet değiştirip teslim etmen gerekiyor. derslerin de eşleşmesi gerekiyor, aksi taktirde eşleşmeyenleri saymıyorlar, seneye tekrar alıyosun,okul uzuyor. bizim üniversitede(SDÜ) böyleydi.


  • ameliee  (18.09.12 02:35:38) 
@ameliee

evet aynen dediğin gibi, lakin dersleri sayıp saymamalarıyla ilgilenmiyorum ben. burada dersi alsam ve geçsem ve saydırsam bile bir şey öğrenmemiş olacağım ve türkiyede tekrar alacağım o dersi. peki prosedur olarak bi şeyi var mıdır durumun? hocama mail attım zaten de ondan yanıt gelene kadar merak ettim durumu.
  • dahinnotha  (18.09.12 03:24:23) 
türkiyede tekrar alman konusunda fikrim yok maalesef. en iyisi hocanı beklemek.


  • ameliee  (18.09.12 12:14:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.