[]

Araba tercihi. İkisinden biri.

merhabalar.
uzun zamandır tek kapılı genç işi spor araba almayı düşünüyordum. para tamam, araştırmalar eksik gedik de olsa tamam.
şu ikisi arasındayım.

mini one
www.sahibinden.com

citroen ds3
www.sahibinden.com

alıp 1-2 sene sonra satmayı planlıyorum. performans, yakıt falan umrumda değil, zevk almak için sadece. 2 bin tl altına satabilirim sanırım 1 yıl sonra.
acaba satmaya karar verdikten kaç gün sonra satılabilir bu araçlar? mini one sanırım daha hızlı satılır. citroen ds3 hakkında fikriniz var mı bu konuda? bir de vergileri fark etmez değil mi? aynı sınıf araç olması lazım ikisi de.

cevaplar için şimdiden teşekkür.

 
ben olsam mini seçerdim, adı var bikere. bu konuda takıntılıyım. özellikleri falan bilmiyorum ama. 2012 model peugeot a bineceğime 2005 model bmw mercedes falan binmeyi tercih ediyrum


  • secilmis uye  (17.09.12 22:41:59) 
herkes mini'yi tercih eder zaten ilandaki araç gibi renk kombinasyonu olanlar çok şık duruyor. performans olarak ds3 daha ileride ama sen takmam diyorsun. eğer mini'nin piyasada çok fazla olmasını da takmazsan (herkeste bu var yaa olayı) mini al derim. yok daha nadir bulunsun dersen ds3 çok fazla yok

edit: mini'ye baktım da cidden ilandaki araç çok iyimiş renk ve grafikler açısından. mat folyo kaplıymış bu çok iyi bir detay ayrıca. pahalı ve kaliteli bir işlemdir.
  • taqster  (17.09.12 22:47:14 ~ 22:50:21) 
performans önemsizse, yakit önemsizse ve tek kistas zewkse ikisini de kullanip hangisini kullanmayi daha cok sevdiginize göre karar verin..bu arada ikisi de güvenli araclar.. kesin ikisinden birini alacak olsam ve yakiti önemsemiyor olsam ki cok da abartili tüketmiyor ds3 alirim.. citroenin ds serisi normal araclarindan cok farkli.. diger taraftan gercek john cooper works isi minileri begensem de, 90beygirlik mini'ler, sevimliler en iyi tabirle.. ilandaki mini'de de neden bilmem bir olmamislik var..

ekstra not: ds3, 0-100 km hizlanmada bmw 320d den daha iyiyken(7,3sn), mini one'in hizlanma konusunda herhangi bir iddiasi olamaz..
  • pollyx  (17.09.12 23:20:38) 
mini çok sıradan, herkeste var. kendimi bildim bileli şekli şemali de değişmedi.
sarı olan daha orijinal bence. ben olsam citroen'i alırdım.

  • kayranin kedisi  (17.09.12 23:45:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.