[]

Bir ilaç veya başka bi şey var mıdır ki sadece uyutan, yan etkisi olmayan?

Yıllardır günde ortalama 4-5 st ancak uyuyabilen annem için soruyorum.

Çok araştırdım, hiçbi yere varamadım.

Teşekkürler..

 
vardır. okunuşu çok zor olan birşey vardı o yüzden unuttum ama onun için direk devlet hastanelerinde psikiyatriste gidip uyuyamıyorum çözüm lazım ama bağımlılık, yan etki içeren ilaç istemem demen gerekir diğer bölümler çok uzatır verene kadar uğraştırır. her ilacın illa ki yan etkisi vardır (bu tür ilaçlarda genelde kullandığın sürece %10'luk geçiçi entellektüel zekada gerilik derler) ama ciddiye alınacak kadar büyük değildirler. bağımlılık olayları da var ancak düşük dozlarda fiziksel bağmlılığa sebep olmuyorlar. bir de alırken sor uzun süre kullandıktan sonra ilaçsız uyuyamama sorunu var mıymış bundan emin değilim çünkü. 0.5mg hap yada damla şeklinde verirler


  • taqster  (17.09.12 21:57:04) 
Alerji ilaçlarının zararı minimumdur ve kisiden kisiye değişmekle birlikte uyku getirir. Airus falan bir deneyin derim.


  • kibrit kutusu  (17.09.12 21:57:52) 
her şeyin yan etkisi vardır. annenizin tiroid seviyeleri ne alemde? hiçbir sağlık sorunu yok mu?


  • firuz  (17.09.12 21:59:38) 
Haklısınız illa yan etkisi olur, kimyasal sonuçta. Sanırım başlığı sığdırmaya cırmalarken öyle bi şey yazdım. Aslında demek istediğim şey iç organlara (karaciğere vs) kalıcı zarar vermeyen ve sersemleştirmeyen, algı bozmayan nitelikte ilaçtı.
Annemin önemli bi sağlık sorunu yok hormonal veya tansiyon, kalp vs gibi.

Bu arada, melisa, papatya gibi her nevi çay denendi.
  • innatedesire  (17.09.12 22:04:32 ~ 23:18:23) 
melisa çayı deneyebilir. bir bakın isterseniz.


  • diyarbakir karpuzu  (17.09.12 22:06:30) 
aktarlara bir uğrasanız. papatya çayı içiyor mesela halam aynı amaçla


  • paltar yuyan masin  (17.09.12 22:06:48) 
doğadan'ın bir çayı var, direk olduğun yerde sızıyorsun. üstünde "yattığınız yeri beğeneceksiniz" gibi bişey yazıyor, ama adını unuttum.


  • eksi sozluk e bir daha geldim  (17.09.12 22:56:56) 
melisa çayı, kedi otu(valerian root)


  • bl0ck  (17.09.12 22:57:18) 
papatya çayı denendi demişsiniz ama papatya çayı içilip (hazır olanları değil elbet) bir saat kadar sonrasında yastığa birkaç damla da lavanta yağı damlatılırsa mis gibi bir uyku çekiyor insan.


  • baklava yiyen kedi  (18.09.12 00:59:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.